«Δίκαιη και φυσιολογική η νίκη του ΑΡΗ»

από AllAboutARIS

«Στο Χαριλάου δεν πρέπει να κάνεις λάθη»

Στο ότι ο ΑΡΗΣ έφτασε δίκαια στη νίκη και ότι δεν γίνεται μια ομάδα να κάνει λάθη σε μια έδρα όπως το Χαριλάου στάθηκε ο προπονητής του Αγροτικού Αστέρα, Νίκος Καραμπετάκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα παιχνίδι που ήρθαμε για να το παίξουμε, να παίξουμε ποδόσφαιρο όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Ξέραμε ότι το Χαριλάου είναι μια έδρα που δεν πρέπει να κάνεις λάθη. Εμείς αδρανήσαμε δυο φορές και το πληρώσαμε. Αυτό που είπα στα παιδιά ήταν να δείξουμε ότι παίζουμε ποδόσφαιρο, να κρατήσουμε μπάλα και να πετύχουμε ένα γκολ. Δεν τα καταφέραμε και ο ΑΡΗΣ πήρε μια δίκαιη και φυσιολογική νίκη. Ευχαριστώ στον ΑΡΗ για την φιλοξενία και εύχομαι να πετύχει κάθε στόχο του».

Για το αν το πρωτάθλημα παίζεται στα ίσα και για το πώς βλέπει την εξέλιξη στην κορυφή: «Όποιος είδε τα παιχνίδια της ομάδας με τις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο, είδα ότι τα πάλεψε όλα. Με την Λαμία ήμασταν κυρίαρχοι για 70’ λεπτά και πάλι σε μια φάση αδράνειας δεχτήκαμε το γκολ. Ίσως αυτή η αδράνεια να είναι που μα έχει στοιχήσει και τόσους πολλούς βαθμούς στον δεύτερο γύρο».

«Τώρα υπάρχουν τα ντέρμπι μεταξύ των ομάδων που κυνηγάνε την άνοδο και εκεί πιστεύω θα φανούν όλα».

Προτεινόμενα Άρθρα