«Προχωράμε με σκυμμένο κεφάλι και προσήλωση»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η συνέντευξη Τύπου του 47χρονου τεχνικού για τη σημερινή νίκη και όχι μόνο

Για τον αγώνα: «Μία ακόμη νίκη που συνοδεύτηκε από μία καλή εμφάνιση ειδικά στο πρώτο μέρος. Πετύχαμε δύο ωραίο γκολ και είχαμε ευκαιρίες για να διευρύνουμε το σκορ. Ο αντίπαλος είχε καλή παρουσία, αλλά είχαμε σωστή σκέψη για να ξεπεράσουμε οποιοδήποτε εμπόδιο. Ο αγώνας μας συνεχίζεται. Εχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στις Σέρρες. Οσο περνούν οι αγώνες, θα γίνονται πιο δύσκολοι. Με σκυμμένο κεφάλι και προσήλωση, ευελπιστούμε για το καλύτερο. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή και πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνηση».

Για την επιθετικότητα του ΑΡΗ του πρώτου ημιχρόνου: «Ως στόχο είχαμε αυτό που είδατε. Ήθελα να πιέσουμε τον αντίπαλο από το πρώτο λεπτό και το πετύχαμε. Καταφέραμε να βγούμε συνδυαστικά πολύ καλά από την άμυνα, με τις γραμμές κοντά. Ο κόσμος πρέπει να είναι ικανοποιημένος από το πρώτο μέρος. Σιγά-σιγά, κάνουν πιο έντονη την παρουσία τους στο γήπεδο. Περιμένω στα επόμενα παιχνίδια να δω την πραγματική δυναμική του».

Για τα όσα γίνονται σε άλλα παιχνίδια, όπως το χθεσινό της Λαμίας: «Να ξέρετε ότι η ομάδα μας με την προσπάθεια που καταβάλουν οι παίκτες, θα έλεγα ότι είναι συγκινητική. Κατάφεραν με μία καθημερινή προσπάθεια να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας. Αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα. Από την άλλη αυτά τα παιδιά είναι υποχρεωμένα να κερδίζουν παντού. Είναι αφύσικο και παράλογο. Ξεπερνάμε τη λογική. Βρισκόμαστε σε τέτοιο κομβικό σημείο, που θέλουμε μόνο νίκες. Από την άλλη υπάρχουν ομάδες που κερδίζουν με αμφισβητούμενες φάσεις. Εγώ δεν μπορώ να πάρω θέση. Στους παίκτες έχω πει ότι πρέπει να κάνουμε το χρέος. Να τιμούμε τη φανέλα που φοράμε και να δείχνουμε τις ικανότητες μας μέσα στο γήπεδο. Στο τέλος της ημέρας, ο φίλαθλος που αγαπάει τον ΑΡΗ, θα τους χειροκροτήσει. Ό,τι στη ζωή θεωρείται δεδομένο, δεν πετυχαίνεται. Κυριακή κοντή γιορτή. Επίσης έχουμε συσσώρευση καρτών και θα έχουμε απουσίες. Με Σέρρες και Αχαρναϊκό έχουμε θέμα. Εγώ πάντως είμαι αισιόδοξος. Ήμουν και θα συνεχίσω να είμαι».

Προτεινόμενα Άρθρα