Η απάντηση της ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ στον Β.Σαμπράκο

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Αναλυτικά η τοποθέτηση των κ.κ. Πόππη,Παπαιωάννου

Το άρθρο των εκδοτών της «ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ!», Δημήτρη Παπαϊωάννου και Ηλία Πόππη, στο τελευταίο φύλλο της ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ πιο επίκαιρο από ποτέ μετά το απίστευτο οφσάιντ της Λαμίας…

«Τον δημοσιογράφο Βασίλη Σαμπράκο τον γνωρίζουμε όλοι. Δεν είναι καινούργιος στην πιάτσα. Αθεράπευτα Αεκτζής, κολλητός του πρώην παίκτη της Α.Ε.Κ., πρώην αρχηγού και προέδρου της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ., του νυν ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη. Και να μην τον ξέρετε κάποιοι, όλο και θα τον είδατε όταν παρακολουθούσε καλεσμένος σε σουίτες της Τούμπας παιχνίδια του συμπολίτη.
Έφτασε, λοιπόν, η μέρα, που ο δημοσιογράφος Σαμπράκος «ανακάλυψε» την ποδοσφαιρική… μαγεία που προσφέρει η ομάδα της Λαμίας. Της ομάδας των… χιλιάδων φιλάθλων, των συγκινήσεων, του καθαρού ποδοσφαίρου, του ονείρου της Σούπερ Λιγκ.
Ο δημοσιογράφος Σαμπράκος ανακάλυψε, επίσης, την επιχειρηματική δεινότητα του Πανουργιά Παπαϊωάννου. Το πόσο αξιόπιστος είναι, το πόσο φιλόδοξος είναι, το πόσο «καθαρός» είναι και πόσο στηρίζει το «καθαρό» ποδόσφαιρο.
Ο δημοσιογράφος Σαμπράκος, παράλληλα, κάλεσε την ΕΠΟ, τον Βασιλειάδη και τους απανταχού εισαγγελείς να ασχοληθούν σοβαρά με τις καταγγελίες Παπαϊωάννου για τις απειλές που διατυμπανίζει ότι δέχεται. Μίλησε για την ανάγκη να ανέβουν φέτος από τη Φούτμπολ Λιγκ, ομάδες που το αξίζουν στο χορτάρι και όχι που επενδύουν σε… μπραβιλίκια.
Αυτά που παρέλειψε να αναφέρει ο «έγκριτος» και «ουδέτερος» δημοσιογράφος Σαμπράκος, ώστε να μην θεωρήσουμε το κείμενό του μια ακόμη προπαγανδιστική και κατά παραγγελία «πατερίτσα» υπέρ της… Μπαρτσαλαμίας, είναι τα εξής απλά:
– Ξέχασε να καλέσει τους εισαγγελείς και τις αρμόδιες αρχές να ασχοληθούν με την ένσταση των ΠΑΕ ΑΡΗΣ και Ο.Φ.Η. κατά της Λαμίας για το σκάνδαλο Ντουρμισάι.
– Ξέχασε να καλέσει τους εισαγγελείς, την ΕΠΟ και τον Βασιλειάδη να ασχοληθούν με τους αμυντικούς που παίζουν… βόλεϊ στα παιχνίδια της Λαμίας, με πρόσφατο παράδειγμα τον παίκτη του Παναιγιάλειου, που τον έβγαλε στον «τάκο» ο ίδιος ο προπονητής και ο πρόεδρος της ομάδας του.
– Ξέχασε, επίσης, ο δημοσιογράφος Σαμπράκος να αναφερθεί στους διαιτητικούς «εμετούς» υπέρ της Λαμίας με θύματα τις… μισές ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ.
– Ξέχασε να αναφερθεί σε πέναλτι που επαναλαμβάνονται, σε πέναλτι – «μαϊμού» με τα οποία γελάει όλη η Ελλάδα (βλέπε Καλλιθέα, όπου ο πρόεδρος της ομάδας ήθελε να την πάρει και να φύγει από το γήπεδο), σε αγώνες – παρωδία με τερματοφύλακες και αμυντικούς να χορεύουν… ζεϊμπέκικο και να τρώνε όρθιοι τα γκολ.
– Ξέχασε, ακόμη, ο δημοσιογράφος Σαμπράκος, να αναφερθεί στις σκανδαλώδεις καλύψεις των διαιτητών των αγώνων της Λαμίας, από παρατηρητές «καρμανιόλες», που ανήκουν σε συνδέσμους όπου βασικός τους χορηγός, είναι ο… αμόλυντος Πανουργιάς Παπαϊωάννου.
Πολλά ξέχασε ο – κατά τα άλλα – έμπειρος δημοσιογράφος Σαμπράκος. Τόσα πολλά που κάνουν ακόμη και τον πιο αδαή να πιστεύει ότι το άρθρο… συμπόνιας υπέρ μιας επαρχιακής ομάδας, φανερώνει απροκάλυπτα τον νοσηρό μηχανισμό που στηρίζει λυσσαλέα τη Λαμία και τον Παπαϊωάννου.
Αν κάποια στιγμή μας δοθεί η ευκαιρία προφανώς σε μια από τις επισκέψεις του στη Θεσσαλονίκη ως φιλοξενούμενο σουίτας στο γήπεδο του συμπολίτη, θα προσπαθήσουμε να μάθουμε από τον δημοσιογράφο Σαμπράκο αν όντως ξέχασε ή αν του… ζήτησαν να ξεχάσει οι νέοι εξυγιαντές του ποδοσφαίρου.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ
ΗΛΙΑΣ ΠΟΠΠΗΣ»

Προτεινόμενα Άρθρα