Ο «πονοκέφαλος» των καρτών

από Νίκος Παπαδόπουλος

Έφτασε τις τέσσερις ο Ταυλαρίδης, άλλοι τέσσερις στο όριο της τιμωρίας

Οσο το πρωτάθλημα φτάνει προς το τέλος του και έρχονται τα κρίσιμα παιχνίδια για τον ΑΡΗ, τόσο μεγαλώνει και το πρόβλημα των καρτών. 

Το… κύμα των κίτρινων έχει αυξηθεί το τελευταίο διάστημα, σε σημείο που δημιουργεί ήδη «πονοκέφαλο» στον Νίκο Κωστένογλου ο οποίος καλείται να διαχειριστεί τόσο αυτούς που συμπλήρωσαν κάρτες όσο και εκείνους που βρίσκονται στο όριο. 

Ο Μπούρμπος εξέτισε χθες την πρώτη αγωνιστική της ποινής του και… χρωστάει μία ακόμη κόντρα στον Αχαρναϊκό. Παιχνίδι στο οποίο δηλώθηκε και ο Τζανακάκης να εκτίσει τη μία από τις δύο αγωνιστικές της δικής του τιμωρίας του! Παράλληλα ο Ταυλαρίδης έφτασε χθες τις τέσσερις και έτσι θα χάσει έναν από τους αγώνες που ακολουθούν με Πανσερραϊκό, Αχαρναϊκό, ΟΦΗ και Λαμία.

Μέσα σε όλα τα παραπάνω, ο Τάτος έφτασε χθες τις εννέα κάρτες και με μία ακόμη θα χάσει άλλα δύο ματς, ενώ στο όριο με τρεις βρίσκονται οι Παυλίδης, Πίτου, Σόουζα και Μιλούνοβιτς. 

Η κατάσταση αυτή σε συνδυασμό με τα προβλήματα τραυματισμών δυσκολεύει ακόμα περισσότερο το έργο του Κωστένογλου. Υπάρχει όμως και η ευθύνη των παικτών που βρίσκονται πλέον στο όριο και καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Και πρέπει να το κάνουν για τουλάχιστον ακόμη μία αγωνιστική αφού από τον Αχαρναϊκό και μετά θα υπάρχει η δυνατότητα να δηλωθούν στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, κάτι που ευνοεί ειδικά όσους βρίσκονται στο όριο των τριών καρτών. 

Προτεινόμενα Άρθρα