Τέλος δια παντός η διαιτησία για τον βοηθό της Λαμίας!

από AllAboutARIS

Οι βαθμοί ωστόσο παραμένουν για την Λαμία

Το να είναι όχι ένας, όχι δύο, αλλά πέντε παίκτες εκτεθειμένοι, κάποιοι από αυτούς και… δύο μέτρα, και ο βοηθός διαιτητής να μην σηκώνει σημαία και να μετράει κανονικά ένα τέτοιο γκολ, πρόκειται για «λάθος» που δεν συναντά κανείς συχνά στα γήπεδα, όχι τα ελληνικά, αλλά παγκοσμίως!

Το αδιανόητο αυτό περιστατικό έγινε –ως γνωστόν- στο Λαμία-Πανσερραϊκός 3-1 και το επίμαχο γκολ ήταν το 1-0 που έγινε στο 5’.

Ο β’ βοηθός της αναμέτρησης, Δημήτρης Ζέρβας από την ΕΠΣ Πιερίας, που έκανε το «λάθος», τελειώνει δια παντός από την διαιτησία και δεν πρόκειται να οριστεί ξανά σε παιχνίδι.

Πρόκειται για ειλημμένη απόφαση της ΚΕΔ, καθώς Τριτσώνης και Κουκουλάκης θεωρούν πως δεν γίνεται να υπάρχει στους πίνακες βοηθός που δεν μπορεί να δει αυτή τη φάση.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι υπό κρίση βρίσκεται και ο διαιτητής της αναμέτρησης, Παναγιώτης Συμεωνίδης (επίσης από την ΕΠΣ Πιερίας) που φέρει και εκείνος ευθύνη για μια τόσο χοντροκομμένη υπόδειξη. Ωστόσο, αυτό που δεν αλλάζει είναι το ότι η Λαμία πήρα κανονικά τους βαθμούς…

Προτεινόμενα Άρθρα