«Ηρθε η ώρα να παίξουμε ποδόσφαιρο και εκτός έδρας»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Από τη δική μας απόδοση θα εξαρτηθεί»

Ο Μπράνα Ίλιτς ήταν ο παίκτης που μίλησε στο πλαίσιο της καθιερωμένης Media Day του ΑΡΗ, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Ο Σέρβος επιθετικός έδωσε έμφαση στην βελτίωσ που παρουσιάζει η ομάδα και βλέπει το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό ως μία ευκαιρία για να αρχίζει να παίζει ποδόσφαιρο και μακριά από την έδρα της. 

Για την ομάδα: «Η ομάδα έχει βελτιωθεί σε αρκετούς τομείς και αυτό φαίνεται σε κάθε παιχνίδι μας. Πιστεύουμε όλοι στην άνοδο. Ενας στόχος δύσκολος, αλλά το μόνο που έχουμε να κάνουμε εμείς είναι να δουλεύουμε, να κερδίζουμε κάθε αγωνιστική και στο τέλος να πανηγυρίσουμε την άνοδο. Αυτός είναι ο στόχος μας και στο μυαλό μας δεν βρίσκεται κάτι άλλο».

Για το παιχνίδι στις Σέρρες: «Είναι ακόμη ένας δύσκολος αγώνας, όπως αυτοί που προηγήθηκαν και αυτοί που θα έρθουν. Από τη δική μας απόδοση ωστόσο θα εξαρτηθεί και το αποτέλεσμα. Ηρθε η ώρα να παίξουμε και στα εκτός έδρας παιχνίδια καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε αυτό που πρέπει, τους τρεις βαθμούς».

Για το γκολ που πέτυχε με τον Αγροτικό Αστέρα και τη συνολική του παρουσία: «Το γκολ με τον Αγροτικό σίγουρα μου δίνει ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια και για τα ντέρμπι που ακολουθούν. Το ζητούμενο όμως είναι να είναι όλη η ομάδα καλά για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Προτεινόμενα Άρθρα