Σκέφτεται αλλαγές

από Νίκος Παπαδόπουλος

Αρκετές δοκιμές στη χθεσινή προπόνηση από τον τεχνικό του ΑΡΗ

Ο Νίκος Κωστένογλου έχει αρχίσει εδώ και λίγες ημέρες να καταστρώνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση της Κυριακής με τη Λαμία. Και τουλάχιστον απ’ όσα έδειξε χθες, είναι πιθανό να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα. 

Ο 47χρονος τεχνικός δοκίμασε αρκετά πράγματα κυρίως μεσοεπιθετικά, με επίκεντρο τα χαφ, την κορυφή της επίθεσης και το αριστερό άκρο στο οποίο δεν αποκλείεται να επιστρέψει ο Λούκα Μιλούνοβιτς. Ο Σέρβος είναι αρκετά ανεβασμένος στις τελευταίες προπονήσεις και δεν αποκλείεται ο Κωστένογλου να του δώσει ακόμη μία ευκαιρία, με τον Ντούνη να διατηρείται στα δεξιά.  Σε αυτή την περίπτωση ο Παυλίδης θα οπισθοχωρήσει στον άξονα ενώ δεν αποκλείεται να μείνει ακόμα και εκτός ενδεκάδας αφού είναι αρκετά επιβαρυμένος το τελευταίο διάστημα. Στο δεύτερο σενάριο, ο Ρόβας θα είναι ο παρτενέρ του Πίτου στη μεσαία γραμμή, με τον Τάτο λίγο πιο μπροστά. 

Η άλλη θέση που «παίζεται» είναι εκείνη του σέντερ φορ, όπου ο φορμαρισμένος Καπνίδης φάνηκε χθες να έχει προβάδισμα έναντι του Ίλιτς ο οποίος έχει ρίξει αρκετά την απόδοση του στα τελευταία ματς. 

Πιο ξεκάθαρα είναι τα πράγματα στην άμυνα, όπου ο Καράμπελας θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Μπούρμπου. Αυτό σημαίνει ότι ο Τζανακάκης θα μετατοπιστεί στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, με τους Ταυλαρίδη-Σόουζα στα στόπερ και τον Διούδη στο τέρμα. 

Στις τελικές δοκιμές της αυριανής προπόνησης, αναμένεται να βγουν πιο ασφαλή συμπεράσματα για τις σκέψεις του Κωστένογλου και τις επιλογές του όσον αφορά κυρίως το μεσοεπιθετικό κομμάτι. 

Προτεινόμενα Άρθρα