Ξεκαθαρίζει για Μυροφορίδη

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δεν προέκυψε κάποια ουσιαστική εξέλιξη από το χθεσινό ραντεβού Μυροφορίδη-Μονεμβασιώτη

Οσο δεν προκύπτει κάποιο ουσιαστικό ενδιαφέρον για την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ο Θεόδωρος Καρυπίδης προχωράει την επόμενη ημέρα της ομάδας. Και προτεραιότητα αυτή τη στιγμή αποτελεί το θέμα του τεχνικού διευθυντή. 

Από την προηγούμενη εβδομάδα είναι γνωστό ότι ο Παύλος Μυροφορίδης αποτελεί την πρώτη επιλογή για αυτό το πόστο. Ολα όμως θα εξαρτηθούν από το μέλλον του στον Απόλλωνα Σμύρνης. 

Ο κ. Μυροφορίδης είχε χθες συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», Παναγιώτη Μονεμβασιώτη. Ο τελευταίος του εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στη Ριζούπολη, οι δύο άνδρες όμως δεν κατέληξαν κάπου και όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά. 

Οι οριστικές εξελίξεις αναμένεται να προκύψουν εντός της ημέρας και μετά το τελικό ραντεβού που θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές. Αν τελικά ο Μυροφορίδης πάρει τις διαβεβαιώσεις που θέλει (δηλαδή τον πλήρη έλεγχο του αγωνιστικού σχεδιασμού όπως φέτος) και παραμείνει στον Απόλλωνα, τότε ο ΑΡΗΣ θα στραφεί σε άλλες επιλογές για τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Αν από την άλλη ο Μυροφορίδης αποχωρήσει, τότε αυτόματα θα πλησιάσει ακόμα πιο κοντά στον ΑΡΗ από τη στιγμή που υπάρχει επιθυμία συνεργασία και από τις δύο πλευρές. 

Προτεινόμενα Άρθρα