Αστρονομικά ποσά σε μπόνους από τη Ρεάλ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στο Κάρντιφ, η Ρεάλ Μαδρίτης θα διεκδικήσει τον 12ο ευρωπαϊκό της τίτλο. Αν μάλιστα καταφέρει να επιβληθεί της Γιουβέντους και να σηκώσει το τρόπαιο για 2η συνεχόμενη χρονιά, θα ναι η μόνη ομάδα των τελευταίων χρόνων που έχει καταφέρει κάτι τέτοιο…

Επιπλέον, δεδομένης της κατάκτησης της Λα Λιγκα, οι «Λος Μπλάνκος» θα έχουν την ευκαιρία μετά από 59 χρόνια να κάνουν νταμπλ! Πέρα από τα «ηθικά» κίνητρα, οι παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν θα έχουν και χρηματικό έπαθλο σε περίπτωση που καταφέρουν να νικήσουν την Γιουβέντους στο Κάρντιφ. 

Ο Σέρχιος Ράμος και όλη η… παλιοσειρά της Ρεάλ πήρε μεγάλο ρίσκο όταν έθεσε το αίτημα για μπόνους στη διοίκηση, το οποίο εκείνη το αποδέχτηκε. Πλέον, η κίνηση αυτή μοιάζει να είναι κίνηση ματ! 

Πέρυσι το κλαμπ διέθεσε συνολικά 32 εκατομμύρια ευρώ σε παίκτες και προπονητικό τιμ για τις προσπάθειές τους. Φέτος οι ιθύνοντες των «Λος Μπλάνκος» θα πληρώσουν πάνω από 80 εκατομμύρια ευρώ σε μπόνους αν καταφέρει η ομάδα να ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης νικώντας τους Ιταλούς πρωταθλητές. 

Πηγή: sdna.gr 

Προτεινόμενα Άρθρα