"Ήμασταν ανταγωνιστικοί στα πλέι οφ"

από AllAboutARIS

Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στα όσα πρέπει να γίνουν τη νέα σεζόν

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μοίρασε συγχαρητήρια για την κατάληψη της τρίτης θέσης της Stoiximan.gr Basket League, ενώ στάθηκε σε όσα πρέπει να γίνουν τη νέα σεζόν, μιλώντας και για προσωπικό του όραμα ως τεχνικός της ΑΕΚ.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε στο συνδρομητικό κανάλι:

«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες, στους άμεσους συνεργάτες μου, στο ιατρικό τιμ, στους φυσικοθεραπευτές και φυσικά στην διοίκηση της ομάδας, μας δίνει την δυνατότητα να είμαστε εδώ και να παλεύουμε. Η ΑΕΚ έπαιξε και στην Ευρώπη καλό μπάσκετ αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εδώ ήμασταν τρίτοι από πολύ νωρίς, παίξαμε αρεκτά ωραίο μπάσκετ. Στα πλέι-οφ δείξαμε ότι μας αξίζει αυτή η θέση. Ήμασταν ανταγωνιστικοί με τις δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας, κάναμε και μία νίκη που ψάχναμε αλλά αυτό που μετράει για εμένα είναι ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί».

Σχετικά με την βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό Superfoods στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς των ημιτελικών, ο Έλληνας τεχνικός είπε: «Μας πείραξε όλους το τελευταίο παιχνίδι, αλλά αυτό δεν ακυρώνει την συνολική προσπάθειά μας. Μένει η προσπάθειά μας και στεκόμαστε εκεί».

Για το πώς οραματίζεται την ΑΕΚ: «Αυτή τη στιγμή δεν οραματιζόμαστε τίποτα. Μόλις τελείωσε μία πολύ δύσκολη χρονιά και δε σκεφτόμαστε τίποτα. Έχουμε χρόνο γι’αυτό».

Τέλος, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ανέφερε σχετικά με τις μεταγραφές που πρέπει να γίνουν: «Για να πετύχει μία ομάδα, χρειάζεται χρόνο. Μπορεί κάποια στιγμή να τρελαθεί ο πρόεδρος, να φέρει 5-6 παικταράδες και να κάνουμε το “μπαμ”. Όμως, αυτό θα είναι για μία φορά. Δεν θέλω να τρελαθεί ο πρόεδρος. Θέλω να είμαστε λογικοί, να φτιάξουμε μία ομάδα που θα αντέξει μέσα στη χρονιά και να γίνεται όλο και καλύτερη, μέχρι να πρωταγωνιστήσει. Αυτό γίνεται με ελληνικό κορμό και με παίκτες που θα έρθουν στην κατάλληλη ηλικία και που θα βάλουν την ΑΕΚ κάτω από τον εαυτό τους και θα διακριθούν μέσα από την ομάδα».

Προτεινόμενα Άρθρα