"Να κλείσουμε με ιδανικό τρόπο τη χρονιά"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η Κ-19 του ΑΡΗ παίζει σήμερα στις 17:00 με την Καλλιθέα στον 2ο ημιτελικό της Stoiximan Football League και ο Πασχάλης Μελισσάς μίλησε στην εφημερίδα "ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ" για την νέα πρόκληση της ομάδας του.

Ο προπονητής των “κιτρινόμαυρων” έκανε λόγο για μία εκαιρία που έχει η ομάδα του να κλείσει ιδανικά τη φετινή σεζόν την οποία χαρακτήρισε ήδη πετυχημένη. 

“Ηταν μία επιτυχημένη χρονιά. η πρώτη του τμήματος αφού δεν υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια. Πρωταρχικός μας στόχος ήταν η ομαλή λειτουργία και η αλλαγή νοοτροπίας των παιδιών σε επαγγελματικά πλαίσια, με την γηπεδική και εξωγηπεδική συμπεριφορά τους. Παράλληλα, είχαμε στόχο την πρωτιά στον όμιλο μας για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συνολική προσπάθεια που έχουν καταβάλει οι παίκτες μου φέτος. Τώρα έχουν μπροστά τους ένα εξτρά κίνητρο με το αυριανό παιχνίδι, για να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω”, είπε σχετικά με τη φετινή χρονιά ο τεχνικός του ΑΡΗ, αναφερόμενος εν συνεχεία πιο συγκεκριμένα στη σημερινή αναμέτρηση.

“Έχουμε έναν αντίπαλο που τα τελευταία χρόνια έχει σταθερά τον ίδιο προπονητή και έχει ομοιογένεια. Κανένα ματς δεν είναι εύκολο και το γνωρίζουν οι παίκτες μου. Οπως παλεύουν μέχρι τώρα, έτσι θα παλέψουν και αύριο. Είχαμε ένα κενό διάστημα με τις Πανελλήνιες που μας πήγε πίσω σε αρκετά μεγάλο βαθμό και αυτό είναι λογικό. Παρόλα αυτά η προσπάθεια θα γίνει και θέλουμε η χρονιά να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο”.

Προτεινόμενα Άρθρα