Στη λίστα και ο Νεντίδης

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μία από τις επιλογές που εξετάζουν οι άνθρωποι του ΑΡΗ για τον πάγκο της ομάδας

Ο ΑΡΗΣ τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται ξανά σε αναζήτηση προπονητή, εξετάζοντας συγκεκριμένες περιπτώσεις για τον πάγκο της ομάδας. 

Ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται και εκείνη του Νίκου Νεντίδη. Ο 51χρονος τεχνικός αποχώρησε στα μέσα της σεζόν από τον Αγροτικό Αστέρα και παραμένει χωρίς ομάδα, με το όνομα του να βρίσκεται στη λίστα του Παύλου Μυροφορίδη.

Ως ποδοσφαριστής αγωνιζόταν ως αμυντικός μέσος και έπαιξε μεταξύ άλλων σε Ολυμπιακό , Ηρακλή, Καλαμαριά και Αγροτικό Αστέρα. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τις ακαδημίες  του ΠΑΟ Κουφαλίων, συνέχισε στον ΑΜΣ Πανοράματος και ακολούθησε η ομάδα παίδων του Ολυμπιακού.

Ως πρώτος προπονητής πέρασε από τους πάγκους του ΠΑΟ Κουφαλίων και του Καμπανιακού ενώ από το 2007 μέχρι το 2009 εργάστηκε στο τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού. Την περίοδο 2009-10, διατέλεσε για ένα διάστημα συνεργάτης του Όλεγκ Προτάσοφ στον Ηρακλή. Εχει εργαστεί επίσης ως βοηθός προπονητή στην Κέρκυρα, ακολούθησαν τα Χανιά ενώ τον περασμένο Φεβρουάριο αποχώρησε από τον Αγροτικό Αστέρα. 

Προτεινόμενα Άρθρα