ΠΑΕ ΑΡΗΣ: "Πλήρης ο φάκελός μας για την αδειοδότηση"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι υποστηρίζουν από την Αλκμήνης όσον αφορά την αδειοδότηση

Εναν φάκελο πλήρη και έτοιμο να κατατεθεί έχει στα χέρια του ο ΑΡΗΣ, όπως υποστηρίζει η ίδια η ΠΑΕ εν όψει της αδειοδότησης. 

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο φάκελος της ομάδας θα κατατεθεί εντός της ημέρας στην επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ, με τους ιθύνοντες να λένε ότι είναι πλήρης 100% με εξαίρεση την περίπτωση 1-2 παικτών (εικάζουμε ότι είναι ο Τζεμπούρ) που δεν έχουν υπογράψει. Χωρίς βέβαια αυτο να συνιστά πρόβλημα από τη στιγμή που στον φάκελο συμπεριλαμβάνονται τα καταθετήρια για τις απολαβές όλων των εργαζομένων μέχρι τις 31/12 του 2016.

Αυτό αποτελεί και την προϋπόθεση για την αδειοδότηση όπως μας επιβεβαίωσε ο εισηγητής κ. Δημητρίου σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, επισημαίνοντας βέβαια οτι πάντα η επιτροπή διερευνά τον λόγο για τον οποίο κάποιος μπορεί να μην έχει υπογράψει. Σημασία όμως έχει να έχει πληρωθεί ο εργαζόμενος και αυτό να επιβεβαιώνεται.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ, ο ΑΡΗΣ δεν θα πρέπει να έχει κανένα πρόβλημα τόσο για την άδεια στη Football League όσο και για τη Super League. Το αν θα επιβεβαιωθεί ή όχι θα φανεί από την απόφαση της επιτροπής αδειοδότησης.

Να σημειώσουμε ότι έχουν υπογράψει όλοι(εκτός των 1-2 περιπτώσεων που προαναφέραμε), συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που κατέθεσαν προσφυγές (Αντρέου και Ιντζίδης) Αυτές ήταν και οι πιο δύσκολες αλλά όπως πάντα σημειώνουν από την ΠΑΕ ο διακανονισμός μαζί τους έχει γίνει εντός των προβλεπόμενων χρονικών ορών και δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

Πλέον αναμένεται η αρμόδια επιτροπή ΕΠΟ να εξετάσει τον φάκελο του ΑΡΗ και λογικά στα τέλη του μήνα να εκδώσει τις σχετικές αποφάσεις.

Προτεινόμενα Άρθρα