Δρομολογεί εξελίξεις η έλευση Καρυπίδη

από AllAboutARIS

Με την έλευσή του στην Θεσσαλονίκη, ο Θόδωρος Καρυπίδης πρέπει να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να διευθετηθούν όλα τα ζητήματα που υπάρχουν.

Αρκετή δουλειά έχει μπροστά του ο Θόδωρος Καρυπίδης, καθώς την δεδομένη στιγμή στον ΑΡΗ υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα, τα οποία πρέπει να διευθετηθούν.

Το πρώτο θέμα που πρέπει να κλείσει άμεσα είναι αυτό του προπονητή (δεν αποκλείεται να τελειώσει και κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας, καθώς ο Δημήτρης Σπανός θα βρίσκεται σήμερα στην Θεσσαλονίκη για να οριστικοποιήσει την συμφωνία του με την ομάδα). Σε δεύτερο χρόνο, πρέπει να γίνουν συζητήσεις μ’ εκείνους τους παίκτες οι οποίοι ναι μεν είναι στ’ αγωνιστικά πλάνα για τη νέα σεζόν, αλλά τα συμβόλαιά τους είναι αρκετά υψηλά και θα χρειαστεί να τους γίνει μείωση αποδοχών. Όσο για τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν συμβόλαιο αλλά δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν, θα χρειαστεί ο μεγαλομέτοχος να βρει την χρυσή τομή, προκειμένου να λυθούν τα συμβόλαιά τους.

Τέλος, σε μία εβδομάδα από σήμερα (στις 24/07) ξεκινάει η προετοιμασία και ο ΑΡΗΣ πρέπει να προχωρήσει στις επόμενες μεταγραφικές του κινήσεις και παράλληλα να οριστικοποιήσει τις συμφωνίες με τους παίκτες που έχουν συμφωνήσει προφορικά εδώ και αρκετές μέρες, προκειμένου το ρόστερ να είναι στον μεγαλύτερο βαθμό συμπληρωμένο.

Προτεινόμενα Άρθρα