Τα πρώτα διλλήματα του Σπανού

από AllAboutARIS

Για ποιες θέσεις της ενδεκάδας ο προπονητής του ΑΡΗ προβληματίζεται "ευχάριστα" λόγω πληθώρας επιλογών.

Με την ολοκλήρωση σχεδόν του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας έχουμε μια πρώτη εικόνα των παικτών αλλά και της δουλειάς του Δημήτρη Σπανού. Από τις τακτικές ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης που έγιναν, διακρίνονται κάποια πράγματα που έχει στο μυαλό του αλλά και οι πρώτοι προβληματισμοί, οι οποίοι προφανώς θα λυθούν προϊόντος του χρόνου και των φιλικών αγώνων.

Για παράδειγμα φαίνεται ότι υπάρχει μια υπεροπλία στον άξονα που χαρίζει πληθώρα επιλογών στον έλληνα τεχνικό και ταυτόχρονα πονοκέφαλο για τους τρεις που θα αγωνίζονται στο 4-2-3-1. Υπάρχουν δηλαδή τρεις αμυντικοί μέσοι (Ιντζόγλου, Νίκιτς, Μουμίν) ένα οκτάρι (Παυλίδης) και δυο επιθετικοί μέσοι (Στεφάνοβιτς, Λώττας). Σε αυτούς θα προστεθεί σε λιγότερο από δυο μήνες και ο Ανάκογλου. Καλείται δηλαδή ο προπονητής του ΑΡΗ να βρει τον ιδανικό συνδυασμό των παικτών σε ένα χώρο που πέρσι ο ΑΡΗΣ είχε μεγάλο… θέμα.

Προβληματισμένος δείχνει ο 48χρονος τεχνικός και με το δεξί άκρο της άμυνας. Ο αποπροσανατολισμός του Τζανακάκη, οδήγησε τον Σπανό στην απόφαση να δοκιμάσει εκεί τον Νέτο, ενώ φυσικά υπάρχει πάντα και η εμπειρία του Μπούρμπου που διεκδικεί τη θέση επί ίσοις όροις.   

Προτεινόμενα Άρθρα