Δυο καινούργιες ενδεκάδες

από AllAboutARIS

Νέα δίδυμα στα άκρα, στο κέντρο της άμυνας, στον άξονα και στις πλευρές θα χρησιμοποιήσει κόντρα στον Παναιτωλικό ο προπονητής του ΑΡΗ.

Δυο διαφορετικές ενδεκάδες θα χρησιμοποιήσει στο σημερινό φιλικό με τον Παναιτωλικό ο Δημήτρης Σπανός. Οι επιλογές των παικτών που τις απαρτίζουν, είναι ανάμεικτες όπως τους είπε πριν την έναρξη της χθεσινής προπόνησης, όμως εντάσσονται σε κάποια πράγματα που έχει στο μυαλό του ο έλληνας τεχνικός και τις δοκιμές που θέλει να κάνει σε πρόσωπα και θέσεις.

Για παράδειγμα στη βασική ενδεκάδα που θα αγωνιστεί στο πρώτο ημίχρονο, θα χρησιμοποιήσει Τζανακάκη και Τσουμάνη στα δυο άκρα της άμυνας αντί των Μπούρμπου και Βαλεριάνου με τη Βέροια, ο Σόουζα θα είναι δίπλα στον Δεληζήση ενώ διαφορετική θα είναι και η τριπλέτα στα χαφ (Νίκιτς, Παυλίδης, Στεφάνοβιτς). Στην κορυφή θα δούμε πρώτη φορά τον Διαμαντόπουλο αντι του Καπνίδη και στα άκρα, διατηρέι τον Κάσσο δεξιά και βάζει τον Πασά αντί του Μπαργκάν αριστερά. Στο τέρμα θα ειναι ο Καντιμοίρης. Στο δεύτερο ημίχρονο θα παίξουν όλοι οι υπόλοιποι πλην των τραυματιών Μιλούνοβιτς, Μπούρμπου και των… μικρών.

Προτεινόμενα Άρθρα