Έχει δρόμο ακόμη

από AllAboutARIS

Η προτίμηση στον Χρήστο Αραβίδη, και οι περιπτώσεις από το εξωτερικό για τον σέντερ φορ.

Η απόφαση έχει ληφθεί, η συναίνεση από τον Θόδωρο Καρυπίδη υπάρχει, το θέμα είναι πότε ακριβώς θα γίνει. Η τελευταία κατά τα φαινόμενα προσθήκη του ΑΡΗ που θα αφορά την επιθετική του γραμμή, μάλλον θα καθυστερήσει λίγο ακόμη και δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί προς το τέλος τη θερινής μετεγγραφικής περιόδου και σίγουρα μετά την επιστροφή της ομάδας από τα 3-5 Πηγάδια.

Πρώτη επιλογή, όπως έχει γράψει το AllAboutARIS αποτελεί ο Χρήστος Αραβίδης. Τον 30χρονο φορ που έχει ξαναπεράσει από τον ΑΡΗ τη διετία 2009-11, έχει εγκρίνει ο Δημήτρης Σπανός που θεωρεί ότι ταιριάζει στο αγωνιστικό του πλάνο και το στυλ παιχνιδιού της επόμενης σεζόν, καθώς είναι πιεστικός, κινητικός, καλός αθλητής και έμπειρος στα λημέρια της Football League.

Με τον παίκτη διατηρεί άριστη σχέση και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Παύλος Μυροφορίδης που έχει μιλήσει μαζί του, του έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του ΑΡΗ και το πλάνο και σκοπεύει να του δώσει το χρόνο που ζήτησε ο παίκτης προκειμένου να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για να βρει πρόταση από το εξωτερικό. Προπονητής και τεχνικός διευθυντής προτιμούν τον Αραβίδη και για ένα ακόμη λόγο. Γιατί είναι έλληνας και η ομάδα έχει ήδη πέντε. Είναι όμως δύσκολη περίπτωση..

Αν “στραβώσει” του Αραβίδη, οι κίτρινοι θα αποκτήσουν σέντερ φορ από τη διεθνή αγορά. Η προεργασία έχει ήδη γίνει, ο προπονητής του ΑΡΗ σε συνεργασία με τον Μυροφορίδη έχουν ξεχωρίσει 3-4 περιπτώσεις από τις πολλές που έχουν προταθεί και υποστηρίζουν ότι θα είναι έτοιμοι όταν έρθει η ώρα.

Προτεινόμενα Άρθρα