Ο αθέατος ρόλος του Νέτο στην υπόθεση Σόουζα

από AllAboutARIS

Ο ρόλος του Νέτο δεν περιορίζεται μόνο στο αγωνιστικό σκέλος. Πως ο βραζιλιάνος βοήθησε στην αλλαγή στάσης του Σόουζα.

Για να παραμείνει στον ΑΡΗ ο πορτογάλος χρειάστηκαν μια σειρά από αλλεπάλληλες συζητήσεις τόσο με τον Δημήτρη Σπανό και τον Παύλο Μυροφορίδη όσο και με τον Θόδωρο Καρυπίδη. Έπαιξε ρόλο φυσικά και η πολύ καλή οικονομική πρόταση του ΑΡΗ με τα μπόνους ανόδου καθώς και η πλήρης εξόφληση των δεδουλευμένων της περσινής χρονιάς.

Υπήρξε και ένας άνθρωπος όμως που βοήθησε εξίσου πολύ και στο τέλος της ημέρας έβαλε το χεράκι του στο να παραμείνει ο πορτογάλος.
Ο λόγος για τον Ντάρσι Νέτο που λόγω γλώσσας βρίσκεται λίγο πιο κοντά με τον πορτογάλο και όλες αυτές τις μέρες που η ομάδα βρίσκεται στο βουνό είχε από πολύ κοντά τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό. Του μιλούσε συνεχώς, τον ηρεμούσε, του εξήγησε ποιο είναι καλύτερο για αυτόν τη δεδομένη χρονική στιγμή και φυσικά τι εστί ο ΑΡΗΣ ως μέγεθος και ως προοπτική για τον παίκτη, εφόσον η ομάδα επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ. Φαίνεται ότι η παρέμβαση του Νέτο υπήρξε καταλυτική στην παραμονή του Σόουζα ενώ γενικά η παρουσία του βραζιλιάνου στην προετοιμασία αποδεικνύεται πολυεπίπεδη και έχει προκαλέσει την ευχάριστη έκπληξη του Σπανού.

 

Προτεινόμενα Άρθρα