Άνοιξαν, ανεπίσημο, λογαριασμό Καπνίδης-Διαμαντόπουλος

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ κέρδισε στο χθεσινό φιλικό τον Αλμωπό Αριδαίας με 3-1, με τους Αντώνη Καπνίδη και Δημήτρη Διαμαντόπουλο να βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Όσο περνάνε οι μέρες και πλησιάζει ο καιρός για την έναρξη του πρωταθλήματος, ο Δημήτρης Σπανός θέλει να βλέπει βελτίωση από τους παίκτες του σε όλους τους τομείς. Σε κάθε προπόνηση, σε κάθε φιλικό παιχνίδι, ο κόουτς του ΑΡΗ θέλει να βλέπει διάθεση, πάθος και μαχητικότητα από τον κάθε ποδοσφαιριστή του ξεχωριστά.

Στην χθεσινή φιλική αναμέτρηση, ο Έλληνας τεχνικός είδε τους δύο σέντερ φορ του, τον Αντώνη Καπνίδη και τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο να βρίσκουν δίχτυα. Οι δύο παίκτες, είναι αυτοί που θα σηκώσουν το μεγαλύτερος βάρος στο σκοράρισμα και ο Δημήτρης Σπανός, τους θέλει σε καλή κατάσταση όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Την αρχή έκανε ο Καπνίδης, ο οποίος στο τρίτο λεπτό εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Μπούρμπου και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 78΄ ήταν η σειρά του Δημήτρη Διαμαντόπουλου να παραβιάσει τα αντίπαλα δίχτυα. Ο Έλληνας επιθετικός, αφού κέρδισε το πέναλτι, ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση και σημαδεύοντας σωστά από την άσπρη βούλα, διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Προτεινόμενα Άρθρα