Αποκάλυψε την κρούση της Γιουνάιτεντ ο Βενγκέρ!

από AllAboutARIS

Εμμέσως πλην σαφώς, ο Αρσέν Βενγκέρ παραδέχθηκε ότι ήταν εκ των υποψήφιων αντικαταστατών του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι όταν ζύγισε τα πράγματα αντιλήφθηκε πως ήταν σωστό για εκείνον να συνεχίσει στην Άρσεναλ!

Ο Αλσατός τεχνικός αναφέρθηκε στις αξίες που πρεσβεύουν οι “κανονιέρηδες” και αποτελούν τον μεγαλύτερο και σοβαρότερο λόγο της συνέχισης της προσφοράς του στην ομάδα.

“Πάντοτε έλεγα ότι είμαι χαρούμενος στον σύλλογο. Χαρούμενος με τους ανθρώπους που με περιβάλλουν και τους συνεργάτες μου. Αγαπώ τις αξίες που πρεσβεύει η Άρσεναλ και κάποια στιγμή θα ήταν ωραίο να συζητήσουμε με τους δημοσιογράφους για τα περί εξέλιξης… Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει τα τελευταία 20 χρόνια, όμως, όταν ήρθα στην Άρσεναλ, πραγματικά λάτρευα τις αξίες αυτής της ομάδας και γι’ αυτό παραμένω εδώ. Πάντοτε αναρωτιέμαι, είμαι χαρούμενος εδώ; Γιατί η Γιουνάιτεντ είναι όντως ελκυστική ομάδα… Ωστόσο, πάντοτε η απάντηση ήταν ότι είμαι χαρούμενος και πολύ καλά στον σύλλογο αυτό. Ξέρετε πολύ καλά το θέμα, όπως κι εγώ, όμως πολλά έχουν αλλάξει πλέον…”, ήταν τα λόγια του Βενγκέρ.

Προτεινόμενα Άρθρα