Θέλει το ιδανικό πάρτι!

από AllAboutARIS

Μετά την εξασφάλιση της εισόδου στα πλέι οφ, ο ΑΡΗΣ φιλοδοξεί να κλείσει την κανονική περίοδο της Super League Interwetten με νίκη επί του πρωτοπόρου και αήττητου Ολυμπιακού. Με 0% γκανιότα η αναμέτρηση από την Interwetten.gr, η οποία προσφέρει και άλλα τέσσερα ματς, τα οποία παίζονται και συνδυαστικά!

Μόνο ευχάριστες ειδήσεις λαμβάνει ο ΑΡΗΣ από την στιγμή που ανέλαβε το τιμόνι του ο Χερμάν Μπούργος. Μετά τις δύο νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια με τον Αργεντινό προπονητή στον πάγκο, οι Κίτρινοι πανηγύρισαν και την επιστροφή των έξι βαθμών που τους επέτρεψε να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την είσοδο στα πλέι οφ της Super League Interwetten.

Στην αυλαία της κανονικής περιόδου του ελληνικού πρωταθλήματος, λοιπόν, ο Άρης ψάχνει για να ολοκληρώσει το… ιδανικό πάρτι, με νίκη επί του πρωτοπόρου και αήττητου Ολυμπιακού (Κυριακή 06/03, 19:00), σε ματς – ορεκτικό για τα πλέι οφ, όπου και θα παλέψει με αξιώσεις για να ανανεώσει το ευρωπαϊκό του εισιτήριο.

Στο (πολύ, πολύ ελκυστικό) 3,25 ο άσος του ΑΡΗ από την Interwetten.gr, η οποία προσφέρει το ντέρμπι του «Κλεάνθης Βικελίδης» και με 0% γκανιότα (στο 3,45 η νίκη του ΑΡΗ), μαζί βεβαίως με πάνω από 160 ειδικά στοιχήματα με σκόρερ, κόρνερ, κάρτες και ξεχωριστά Combo Bets με υψηλές αποδόσεις.

Από τα ιδιαίτερα Combo Bets, ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει ο παρακάτω συνδυασμός, με την σούπερ απόδοση του 10,25: Να νικήσει ο ΑΡΗΣ και, ταυτόχρονα, να σημειωθούν πάνω από 2,5 γκολ συνολικά και να εκτελεστούν πάνω από 8,5 κόρνερ συνολικά.

Η Interwetten.gr είναι η πρώτη εταιρεία που προσφέρει τη δυνατότητα συνδυαστικού πονταρίσματος δύο ή περισσοτέρων αγώνων με 0% γκανιότα και αυτή την Κυριακή προσφέρει συνολικά πέντε παιχνίδια.

Εκτός από την μονομαχία ΑΡΗ – Ολυμπιακού, δύο ακόμα ματς ανήκουν στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της συναρπαστικής Super League Interwetten, με κοινή ώρα έναρξης τις 19:00: ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος – Παναθηναϊκός.

Εκτός, όμως, από τα προαναφερθέντα παιχνίδια, η Interwetten.gr προσφέρει άλλα δύο πολύ σημαντικά ματς με 0% γκανιότα: Το ντέρμπι κορυφής της ιταλικής Serie A μεταξύ των ισόβαθμων Νάπολι και Μίλαν (06/03, 21:45) και την κρίσιμη αναμέτρηση για την τετράδα της ισπανικής La Liga μεταξύ της Μπέτις και της Ατλέτικο Μαδρίτης (06/03, 22:00).

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προτεινόμενα Άρθρα