Πιάνει ντουζίνα νικών με τον ΠΑΣ Γιάννινα

από AllAboutARIS

Μετά το σπουδαίο «διπλό» στον Βόλο, ο Άρης ψάχνει κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα την έκτη νίκη του στην φετινή Super League Interwetten. Με 0% γκανιότα από την Interwetten.gr το παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Το «διπλό» στον Βόλο, ειδικά κάτω από τις συνθήκες που αυτό ήρθε, δίνει μεγάλη ώθηση στον Άρη για να αντιμετωπίσει την συνέχεια του στη Super League Interwetten.

Οι Κίτρινοι υποδέχονται σήμερα (20/11, 19:30) τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με στόχο την έκτη νίκη τους στο πρωτάθλημα, σε μια αναμέτρηση που η Interwetten.gr προσφέρει με 0% γκανιότα.

Στα 153 τα ειδικά στοιχήματα από την Interwetten.gr, με τη νίκη των γηπεδούχων να δίνεται στο 1,57 και στο 2,10 να σκοράρει μόνο η ομάδα του Άκη Μάντζιου στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Στα ειδικά στοιχήματα προστέθηκαν πλέον και οι σκόρερ, για το ποιος θα ανοίξει το σκορ, αλλά και για τον anytime goalscorer. Στο 7,00 από την Interwetten.gr να ανοίξει το σκορ ο Ντάνιελ Μαντσίνι, στο 2,10 να σκοράρει σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα ο Χουάν Ιτούρμπε.

Στα (πιο) ειδικά στοιχήματα που προσφέρει η Interwetten.gr, το να κερδίσει ο Άρης με ακριβώς δύο γκολ διαφορά δίνεται σε απόδοση 4,60 και το να κερδίσουν οι Κίτρινοι και στα δύο ημίχρονα, στο 4,30.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προτεινόμενα Άρθρα