Επίδειξη δύναμης και ραντεβού με Ρούμπλεφ στους «8» ο Τσιτσιπάς

από AllAboutARIS

Του έχει πάρει τον αέρα: την τέταρτη νίκη του σε πέντε αγώνες με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ πέτυχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς και έκλεισε θέση στα προημιτελικά του Mutua Madrid Open!
Εξαιρετικός ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, επικράτησε του 30χρονου Βούλγαρου (Νο.20) με 6-3, 6-4 σε 78 λεπτά και έχει μεγάλο ραντεβού αύριο (6/5, 21.00) στα προημιτελικά με τον Αντρέι Ρούμπλεφ, Νο.8 στον κόσμο.

‘Οπως και στη χθεσινή πρεμιέρα του κόντρα στον Λούκας Πούιγ, ο Στεφ σέρβιρε υποδειγματικά και, μάλιστα, αυτή τη φορά δεν αντιμετώπισε ούτε ένα μπρέικ πόιντ. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχασε συνολικά μόνο 8 πόντους στο σερβίς του, έχοντας 85% πίσω από το πρώτο και 80% πίσω από το δεύτερο!

Γενικά ήταν άψογος και αυτό φαίνεται από τα μόλις 9 αβίαστα λάθη του, έναντι 22 του αντιπάλου του. Οι winners ήταν 22-19 υπέρ του Ντίμι.

Και οι δύο, πάντως, ξεκίνησαν καλά τον αγώνα και αρχικά φάνηκε ότι θα ήταν σκληρή μονομαχία. Ο Ντιμιτρόφ, ωστόσο, είχε ένα απογοητευτικό service game στο 3-2 και στην ουσία έκανε δώρο το μπρέικ στον Στέφανο, που σέρβιρε… όπως σέρβιρε και πήρε τελικά με άνεση το πρώτο σετ.

Προτεινόμενα Άρθρα