Τενίστας έβρισε τον αντίπαλό του και στη συνέχεια τον σημάδεψε με καρφί (vid)

από AllAboutARIS

Ξέφυγαν τα πράγματα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Ράντου Άλμποτ με τον Μαρκ Λαγιάλ για τον πρώτο γύρο του Challenger της πόλης Λιλ. Στο πρώτο σετ ο 32χρονος Μολδαβός έκανε έναν υγιεινό περίπατο και το κατέκτησε με 6-2.

Στο δεύτερο σετ, όλα έδειχναν ότι ο Ράντου θα το κατακτούσε με μεγάλη άνεση αφού προηγήθηκε πάλι με μπρέικ. Ωστόσο ο Εσθονός δεν είχε την τελευταία κουβέντα. Ο Λαγιάλ πήρε πίσω το μπρέικ και ένας πανηγυρισμός προς το κοινό έκανε έξαλλο τον Άλμποτ. «Ναι!», φώναξε ο 20χρονος Εσθονός όταν «έσπασε» το σερβίς του αντιπάλου του.

Ο Άλμποτ σέρβιρε για τη νίκη αλλά η επιστροφή του αντιπάλου του ήταν επιτυχής. Όταν ο Λαγιάλ φώναξε μετά τον κερδισμένο και ο Μολδαβός απάντησε: «Σκάσε! Βούλωσέ το!», δείχνοντας φανερά εκνευρισμένος. Ο αγώνας οδηγήθηκε στο τρίτο σετ κι εκεί ο Άλμποτ συνέχισε.
Ο 34χρονος τενίστας έκανε μπρέικ νωρίς και προηγήθηκε με 3-0, αλλά έδειξε και πάλι τον εκνευρισμό του, όταν σημάδεψε με δυνατό καρφί τον Λαγιάλ. Ο Άλμποτ πήρε τελικά τη νίκη και θα αντιμετωπίσει τον Ολλανδό Γκάις Μπράουερ.

Προτεινόμενα Άρθρα