Τζόκοβιτς: “Δεν ξέρω αν θα παίξω τον προημιτελικο κόντρα στον Ρουντ”

από AllAboutARIS

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς απέδειξε την τεράστια κλάση του σε δύο διαδοχικά δύσκολα ματς στο Roland Garros, αφού χρειάστηκε τόσο απέναντι στον Λορέντσο Μουζέτι όσο και κόντρα στον Φραντσίσκο Τσερούντολο να κάνει την ανατροπή και να φτάσει στα πέντε σετ, ωστόσο είναι τώρα αμφίβολος ενόψει του σπουδαίου προημιτελικού με τον Κάστερ Ρουντ την Τετάρτη (5/6).

“Είχα κάποια θέματα με το γόνατο εδώ και εβδομάδες, τίποτα σοβαρό όμως. Στο 2ο σετ είχα ένα γλίστρημα και ένιωσα πόνο. Πήρα πολλά παυσίπονα για να συνεχίσω και ξεκίνησαν να λειτουργούν από το τέλος του 4ου σετ.

Δεν ξέρω αν θα παίξω τον προημιτελικό. Θα περιμένουμε και θα δούμε”, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο κάτοχος του τίτλου, ο οποίος μίλησε και για το πώς πέρασε την ημέρα του μετά από την πρόκρισή του εις βάρος του Μουζέτι:

 

“Κοιμόμουν σχεδόν όλη μέρα. Το να παίξω πέντ σετ ήταν το πιο απαιτητικό πράγμα που έκανα. Έκανα πολλή δουλειά αργότερα με τον φυσιοθεραπευτή μου, για να μειώσω την ένταση στους μύες και τις αρθρώσεις.

Προσπάθησα να κοιμηθώ καλά. Σωματικά ήμουν καλά πριν τον αγώνα σήμερα, δεν θεωρώ ότι με επηρέασε εκείνο το ματς, αυτός ο τραυματισμός ήρθε απρόσμενα. Θα συζητήσω τώρα με την ομάδα μου και θα δούμε τι θα κάνουμε για το γόνατό μου”.

Προτεινόμενα Άρθρα