Ο Πανιώνιος και η διακοπή…

από AllAboutARIS

Με σαφώς πιο ανεβασμένη ψυχολογία θα πάει στη διακοπή του πρωταθλήματος η ομάδα, αν νικήσει τον Πανιώνιο, κάτι που θα βοηθήσει και τον ίδιο τον Μιλίνκοβιτς να δουλέψει καλύτερα, πριν την επανέναρξη της Superleague

Από τη Νέα Σμύρνη ελπίζουν -πλέον- όλοι να αρχίσει η αντεπίθεση του ΑΡΗ στο πρωτάθλημα, με πρώτο απ` όλους τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς, που μόνο ικανοποιημένος δεν είναι, από το γεγονός ότι δεν έχει δει την ομάδα του να νικάει, στα τέσσερα παιχνίδια που βρίσκεται στον πάγκο της.

Ο Σέρβος περιμένει πως και πως να μπει ο ΑΡΗΣ στην δρόμο της ανάκαμψης, και ειδικά πριν τη διακοπή της Superleague, λόγω των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Βλέποντας τις επόμενες δύο εβδομάδες, ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δουλέψει εντατικά με τους παίκτες, ο Μιλίνκοβιτς θέλει η σκληρή δουλειά που θα γίνει, να συνοδευτεί και από την πρώτη νίκη της χρονιάς, ώστε και η ψυχολογία της ομάδας να είναι καλύτερη το διάστημα που θα ακολουθήσει. Κάτι που μπορεί να σημαίνει και καλύτερα αποτελέσματα, τα οποία θα περιμένει να δει με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Προτεινόμενα Άρθρα