«Δεν αξίζει στην ομάδα αυτή η θέση»

από AllAboutARIS

Αναλυτικά τα όσα είπε στην εκπομπή allaboutARIS on air, στη συχνότητα του Libero 107,4:

Για το πώς προέκυψε η πρόταση:

«Έχω περάσει από τον ΑΡΗ, βρισκόμενος σε πολλά και διάφορα πόστα. Ήμουν και αθλητής του συλλόγου. Οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν ήμουν άγνωστος στη διοίκηση.
Η αλήθεια είναι όμως ότι σαν προπονητής, πρώτη φορά κάθομαι σε πάγκο ομάδας της Α1.

Έχω φάει με το… κουτάλι τις μικρές κατηγορίες. Δεν ήταν καθόλου δύσκολη η απόφαση που πήρα, ειδικά βέβαια όταν πρόκειται για έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως ο ΑΡΗΣ. Έχω δει πολλά παιχνίδι με το συνεργάτη μου και διαπιστώσαμε ότι δεν αξίζει αυτή η θέση στην ομάδα. Έχουμε μιλήσει με τον κύριο Γιώτα και αποφασίσαμε ότι η ομάδα χρειάζεται μια μικρή ενίσχυση. Δεν είναι δύσκολο να ανακάμψει η ομάδα.

Έχουν δρομολογηθεί κινήσεις από τους κυρίους Γιώτα και Χαριτωνίδη. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ μπορώ να σας πω ότι το παρακολούθησα και δεν έχω κανένα παράπονο από τους Έλληνες παίκτες. Ήταν καθαρή ατυχία. Όλοι έπαιξαν πολύ καλά”.

Για το που οφείλεται η κακή εικόνα της ομάδας:

«Εξαρτάται από ποια πλευρά το βλέπει κάποιος. Η ομάδα χάνει τα περισσότερα παιχνίδια μέσα από τα χέρια της. Αυτό είναι το μοναδικό στο οποίο υστερεί. Θα πρέπει να δουλέψουμε για να δούμε τι μπορούμε να αλλάξουμε. Τώρα που «τρέχουν» οι αγωνιστικές με γρήγορο ρυθμό, δεν μπορούμε να αλλάξουμε και πολλά. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα χρειάζεται ψυχολογική τόνωση. Πιστεύω πως θα καταφέρουμε να αλλάξουμε την ομάδα. Είμαστε αισιόδοξοι».

Για το πώς οριοθετούνται οι στόχοι από εδώ και πέρα:

«Πρώτα θα πρέπει να έρθουν οι παίκτες με τους οποίους έχουμε συμφωνήσει και μετά να μιλήσουμε για χειροπιαστούς στόχους. Σίγουρα θα δώσουμε βάρος στην ψυχολογική ανάταση της ομάδας διότι δεν αξίζει να βρίσκεται ο ΑΡΗΣ τόσο χαμηλά».

Για προβλήματα που ενδεχομένως αντιμετώπιζαν οι παίκτες με τον Κράβαρικ:

«Δε θέλω να μιλήσω για το θέμα. Κοιτάμε μπροστά. Θα δώσουμε όλη μας την ενέργεια για να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλω να κάνω ένα κάλεσμα στον κόσμο. Να είναι δίπλα μας στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή αλλά και σε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας, να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται».

Προτεινόμενα Άρθρα