Ολική… καταστροφή!

από Haris Mol

Όταν βρίσκεσαι δυο φορές μπροστά στο σκορ με δυο γκολ διαφορά και την δεύτερη στο 82 και όχι μόνο δεν κερδίζεις, αλλά στο τέλος χάνεις, τότε είσαι άξιος της μοίρας σου. Ο ΑΡΗΣ… κατάφερε και έχασε με 4-3 ένα ματς στο οποίο προηγούνταν με 1-3 στο 83.

 
Όταν βρίσκεσαι δυο φορές μπροστά στο σκορ με δυο γκολ διαφορά και την δεύτερη στο 82 και όχι μόνο δεν κερδίζεις, αλλά στο τέλος χάνεις, τότε είσαι άξιος της μοίρας σου. Ο ΑΡΗΣ…  κατάφερε και έχασε με 4-3 ένα ματς στο οποίο προηγούνταν με 1-3 στο 83.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος παρέταξε την ομάδα με αρκετές αλλαγές, αλλά και εκπλήξεις. Ο Γουναρίδης ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια, Γιαννίτσης, Μπουγαίδης αποτέλεσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τον Βλάχο σε ρόλο δεξιού μπακ και τον Τσουμάνη αριστερά. Στο χώρο του κέντρου ο Οικονομόπουλος είχε ρόλο κεντρικού χαφ με Σουνά και Καμινιώτη αριστερά και δεξιά. Στην επίθεση την τριπλέτα αποτελούσαν οι Αγκάνθο, Μανιάς, Μπακασέτας.

Το πρώτο εικοσάλεπτο κύλησε με τις δυο ομάδες να έχουν το μυαλό τους περισσότερο στα μετόπισθεν και τον Λεβαδειακό να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την ανοχή του διαιτητή στο σκληρό τους παιχνίδι. Πέρα όμως από 1-2 μακρινά σουτ δεν απείλησαν την εστία του Γουναρίδη, με εξαίρεση το σουτ του Κονέ στο 22 το οποίο απομάκρυνε ο τερματοφύλακας του ΑΡΗ.

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ 0-1 ΜΕ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑ

Στο 30 ο Μπουγαίδης έκοψε υποδειγματικά στο χώρο του κέντρου, ανέβασε την ομάδα σε γρήγορη κόντρα επίθεση, έπαιξε το 1-2 με τον Αγκάνθο και πάσαρε σαν… δεκάρι στον επερχόμενο Μπακασέτα που με άψογο πλασέ σημείωσε το 0-1.

 ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΓΙΑΝΝΙΤΣΗ

Στο 35΄ο Καμινιώτης με μία εξαιρετική τρίπλα μέσα στην περιοχή πάσαρε στον Γιαννίτση, ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής σούταρε άουτ χάνοντας μία απίστευτη ευκαιρία για το 0-2.

ΟΛΑ…ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΠΟ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΣ

Ο Λεβαδειακός προσπαθούσε να γίνει επικίνδυνος χάρη στα ανάποδα σφυρίγματα του Ιωαννίδη. Φάουλ υπέρ του ΑΡΗ δεν έδινε ούτε για πλάκα και συνεχώς από την άλλη ανακάλυπτε φάουλ υπέρ των γηπεδούχων. Στο ίδιο μηκος κύματος και οι βοηθοί του. Ανύπαρκτο οφσάιτ σε Μανιά, ενώ από την άλλη ο Λυκογιάννης συνέχιζε κανονικά ενώ ήταν δυο μέτρα οφσάιτ. Παρόλα αυτά το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον ΑΡΗ να είναι μπροστά στο σκορ με 0-1.

ΤΑΤΟΣ ΑΝΤΙ ΑΓΚΑΝΘΟ ΓΙΑ… ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Σούλη Παπαδόπουλο να κάνει το προφανές. Πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου τον Αγκάνθο που με τον συγκεκριμένο ρέφερι ήταν το πρώτο φαβορί για αποβολή (έχοντας ήδη μία κίτρινη) και στην θέση του πέρασε τον Τάτο κρατώντας μάλιστα τον τελευταίο στην κορυφή της επίθεσης.

ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 0-2

Στο 48 ο Ορτέγκα έβαγλε ωραία σέντρα μέσα στην περιοχή, ο Καπό πετάχτηκε στο κέντρο της άμυνας, αλλά ευτυχώς για τον ΑΡΗ η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.
Στην επόμενη φάση ο Μπακασέτας πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και με ωραίο διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή η μπάλα πήγε στην γωνία του γκολκίπερ του Λεβαδειακού για το 0-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Στο 55 ο Γουναρίδης έβγαλε σε κόρνερ ένα ακόμα φάουλ του Κονέ, φάουλ-εφεύρεση από τον Ιωαννίδη για μία ακόμα φορά.
Στο 58 ο Καμινιώτης απείλησε με σουτ έξω από την περιοχή, αλλά μπλόκαρε ο Πριζιρόβσκι

ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ… ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΡ

Στο μεταξύ ο Ιωαννίδης δεν έδινε ούτε πλάγιο στον ΑΡΗ, γεγονός που εκνεύρισε τους παίκτες του ΑΡΗ, αλλά την ίδια στιγμή διαμαρτύρονταν χωρίς αντίκρισμα. Στο 64 έμειναν στις διαμαρτυρίες ο Καπό έφυγε από τα δεξιά και σέντραρε για τον Κώτσιο που ανενόχλητος μείωσε σε 1-2!

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΝΤΙ ΣΟΥΝΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ
Στο 69 ο Ηρακλής πέρασε στην θέση του Σουνά προκειμένου να γίνει πιο σφικτό το κέντρο, αλλά και για να δώσει βοήθειες στην άμυνα.

ΑΡΠΑΞΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΓΑΙΔΗ

Στο 77ο ΑΡΗΣ αναγκάστηκε να συνεχίσει με δέκα καθώς μετά από μαρκάρισμα του Μπουγαίδη στο χώρο του κέντρου έδωσε την ευκαιρία στον Ιωαννίδη να τον αποβάλει με δεύτερη κίτρινη, γεγονός αναμενόμενο από τον τρόπο με τον οποίο σφύριζε ο διαιτητής.  Έτσι ο Κύργιας πέρασε στο παιχνιδι στην θέση του Μπακασέτα για να καλυφθεί το κενό. Την ίδια στιγμή ο Καραγεωργίου έβγαλε στόπερ (Γεωργίου) και πέρασε ένα ακόμα επιθετικό (Γιάντση) καθώς είχε πλέον παίκτη παραπάνω στο γήπεδο.

ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ Ο ΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ 1-3

Αν και με δέκα, ο ΑΡΗΣ ήταν αυτός που έφτασε στο γκολ. Ο Μανιάς έφυγε στην κόντρα έβγαλε ωραία στον Καμινιώτη στα πλάγια, ο τελευταίος του επέστρεψε την μπάλα και ο φορ του ΑΡΗ πλάσαρε ιδανικά για το 1-3

ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΟΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ 3-3 ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο δεύτερος βοηθός έδωσε κόρνερ σε φάση που ήταν άουτ, και ο Ιντσίδης με καρφωτή κεφαλιά μείωσε σε 2-3 στο 84. Σαν να μην έφτανε αυτό στο επόμενο λεπτό ο Γουναρίδης πραγματοποίησε τελείως άστοχη έξοδο και ο Κώτσιος ανενόχλητος ισοφάρισε σε 3-3.

ΟΛΙΚΗ…ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ 95 ΚΑΙ 4-3

Στο 95 η καταστροφή ολοκληρώθηκε με τον Βαρελά να σκοράρει έξω από την περιοχή και να ολοκληρώνει την ανατροπή της χρονιάς στο τελικό 4-3

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Λεβαδειακός (Καραγεωργίου): Πριζιρόβσκι, Γεωργίου(80 Γιάντσης), Λυκογιάννης, Μουλόπουλος, Κώτσιος, Χαραλάμπους, Καπό, Κονέ, Πετράτσι(80 Βαρέλα), Ροζέριο(74 Ιντζίδης), Ορτέγκα.

ΑΡΗΣ (Παπαδόπουλος): Γουναρίδης, Βλάχος, Τσουμάνης, Μπουγαΐδης, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Καμινιώτης, Σουνάς (69 Ηρακλής), Μπακασέτας(79 Κύργιας), Μανιάς, Αγκάνθο (46 Τάτος).

Προτεινόμενα Άρθρα