"Τρέχει" ο Αγκάνθο

από AllAboutARIS

Ο παίκτης εξέφρασε την επιθυμία να παίξει ακόμη και αν δεν είναι 100% έτοιμος.

Αν και τη Δευτέρα, στην επιστροφή στις προπονήσεις, φαινόταν ότι ο Νταβίντ Αγκάνθο δεν είχε και πολλές πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, από χθες και κυρίως εξαιτίας της επιθυμίας του ίδιου του παίκτη, αυτές αυξήθηκαν κατακόρυφα. Ο Ισπανός επιθετικός που το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρήθηκε και από ένα διάστρεμμα εκτός από το γνωστό και χρόνιο πρόβλημα που έχει στο γόνατο, εξέφρασε χθες την επιθυμία να παίξει στο ντέρμπι.

Για την ακρίβεια εξέφρασε την επιθυμία να μπει από σήμερα στο γήπεδο και να το παλέψει ώστε να μπει στην αποστολή και να βοηθήσει κι αυτός στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο Ισπανός αντιλαμβάνεται ότι το κυριακάτικο, μπορεί να είναι και το τελευταίο του μεγάλο παιχνίδι με την φανέλα του ΑΡΗ και θέλει να αφήσει ένα θειτκό αποτύπωμα. Αλλωστε τα μεγάλα παιχνίδια είναι για τους παίκτες με προσωπικότητα και παρά τα φετινά του σκαμπανεβάσματα, ο Αγκάνθο είναι ένας παίκτης που μπορεί στα μξεγάλα παιχνίδια να βοηθήσει με την εμπειρία του.

Από σήμερα ο Αγκάνθο θα ανεβάσει ρυθμούς, θα βάλει και μπάλα στο πρόγραμμά του με την προοπτική, έστω και ως αλλαγή, να βοηθήσει κι αυτός.

Προτεινόμενα Άρθρα