Τοποθέτηση "φάντασμα" από ΚΜΑ!

από AllAboutARIS

Ο πρόεδρος δεν ήξερε να ανεβάσει την ανακοίνωση στο σάιτ του φορέα και την έστειλε σε άλλο σάιτ! Φοβερό και το περιεχόμενο όπου ο μεγαλομέτοχος ΚΜΑ ζητά από όλους τους άλλους να δώσουν λύση στην ΠΑΕ!

Εδώ και περίπου μιάμισι ώρα υπάρχει αναρτημένη σε άλλο σάιτ επίσημη τοποθέτηση του διοικητικού συμβουλίου της ΚΜΑ χωρίς όμως να υπάρχει αυτή η στο σάιτ του φορέα αλλά και ούτε να έχει σταλεί σε κανένα δημοσιογράφο πλην του συγκεκριμένου σάιτ. Μάλλον ο πρόεδρος κ. Μισιρλής μπερδεύτηκε και την έστειλε μόνο εκεί ή δεν ξέρει πώς να την ανεβάζει στο σάιτ της ΚΜΑ!

Πραγματικά είναι εκπληκτικό το γεγονός να έχει ανέβει ανακοίνωση σε άλλο σάιτ και όχι στο σάιτ του φορέα. Το ΑllΑboutAris επικοινώνησε με τον πρόεδρο και όντως υπάρχει αυτή η τοποθέτηση και μπορούμε να την αναρτήσουμε και εμείς! Θα κάνουμε λοιπόν και εμείς μία φορά copy paste και παραθέτουμε την ανακοίνωση στην οποία το φοβερό είναι ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ που είναι η η ΚΜΑ  ζητάει από τον Ερασιτέχνη, τον πρόεδρο της ΠΑΕ και τον Αρειανό επιχειρηματία Γιώργο Γαλανό να δώσουν λύση. Αλήθεια η ΚΜΑ τι πρέπει να κάνει;

Αναλυτικά η ανακoίνωση: “Σήμερα το βράδυ στο κλειστό γήπεδο “Ανέστης Πεταλίδης”, κάτω από την Θύρα 3 του “Κλεάνθης Βικελίδης” συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη με τον κ. Γιώργο Γαλανό, με οργανωμένους και απλούς φιλάθλους του Άρη, που ανησυχούν για την πορεία του ποδοσφαιρικού τμήματος και είναι απολύτως λογικό να είναι και απελπισμένοι και αγανακτισμένοι με όσα βιώνουν.

Στην διάρκεια αυτής της συνάντησης ανταλλάχθηκαν απόψεις μέσα σε ένα καθ’ όλα δημοκρατικό και πολιτισμένο κλίμα, αντιλαμβανόμενοι όλοι οι παρόντες την κρισιμότητα της κατάστασης στην ΠΑΕ Άρης.

Ο Πρόεδρος του Φορέα και ο κ. Γαλανός ενημέρωσαν τους φιλάθλους για την διαμορφωθείσα κατάσταση στην ΠΑΕ και τα πολύ μεγάλα και σημαντικά προβλήματα που την ταλανίζουν.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών Άρη καλεί την “σημαία” του Συλλόγου, κ. Χάρη Παπαγεωργίου, ως Πρόεδρο του ΑΣ Άρη να αναλάβει άμεσα δράση και να συνδράμει στην εξεύρεση της πιο ενδεδειγμένης λύσης για να βγει το ποδοσφαιρικό τμήμα από το αδιέξοδο.

Καλεί επίσης και τον Πρόεδρο της ΠΑΕ, κ. Παναγιώτη Στεφανίδη, αλλά και τον κ. Γιώργο Γαλανό να κάνουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν προς την ίδια κατεύθυνση, της εξεύρεσης της πιο σωστής λύσης για τον Άρη μας, που πρέπει άμεσα να ορθοποδήσει!”.

Αξίζει να τονίσουμε πως όποιος μπει στο σάιτ της ΚΜΑ αυτή τη στιγμή θα διαπιστώσει πως η τελευταία ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί είναι στις 21 Ιουλιου όταν είχε βγει ανακοινώση υπέρ της διοίκησης Στεφανίδη και κατά της Γ εθνικής. Κάποια στιγμη το Σάββατο θα ανέβει και στο σάιτ του φορέα…

Προτεινόμενα Άρθρα