«Χαρά στον κόσμο του ΑΡΗ»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι είπε ο τεχνικός του ΑΡΗ για την άνοδο της ομάδας στην Α1

Στον «Libero 107,4» και την εκπομπή «AllAboutARIS On Air» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΑΡΗ, Δημήτρης Σολκίδης, μιλώντας για την επιστροφή του τμήματος στην Α1.

Αναλυτικά: 

Για τον αγώνα: «Το να μην ανέβουμε, θα ήταν αυτοκτονία. Παίζαμε στην έδρα μας, με τον κόσμο μας. Δείξαμε ότι το έχουμε, αλλά το φοβήθηκα λίγο, όταν χάσαμε εύκολα το 1ο σετ. Νικήσαμε όμως και ανεβήκαμε. Πέρυσι δεν τα καταφέραμε, βγήκαμε 2οι, φέτος όμως πετύχαμε τον στόχο μας».

Για την συνεισφορά του κ. Ρετζεπέρη στην ομάδα: «Ο κ. Ρετζεπέρης ήταν και πέρυσι στην ομάδα. Αλλαξε όλη την ροή στην ομάδα. Υπάρχει μια φερεγγυότητα. Προβλήματα πληρωμών δεν είχαμε ποτέ».

Για την αιφέρωση της ανόδου στον Γιώργο Περσιανλή: «Ολοι το νιώθαμε έτσι. Ο Γιώργος ήταν φίλος και συμπαίκτης. Είναι τραγικό αυτό που συνέβη, αλλά πιστεύω πως μας βλέπει εκεί ψηλά που είναι».

Για το γεγονός ότι χτες δεν έγινε απονομή του πρωταθλήματος: «Οχι, δεν έγινε απονομή. Ισως φοβήθηκε η Ομοσπονδία ότι θα ανέβαινε ο Αίας. Σε κάθε περίπτωση, θα γίνει κάποια στιγμή».

Για την επόμενη μέρα στην ομάδα και αν θα συνεχίσει ο κ. Ρετζεπέρης στην ομάδα: «Οταν θα έρθει η ώρα θα το δούμε. Η παρουσία του όμως είναι τόσο καταλυτική και ο ΑΡΗΣ δεν θα μείνει στην τύχη του».

Για τον κόσμο: «Χαρήκαμε που δώσαμε χαρά στον κόσμο του ΑΡΗ, σε μία δύσκολη περίοδο για τον σύλλογο».

Προτεινόμενα Άρθρα