«Προσθέσαμε ανθρώπους που ξέρουν τι θα πει ΑΡΗΣ»

από AllAboutARIS

«Γίνεται μια τεράστια προσπάθεια»

Στην εκπομπή του AllAboutARIS on AIR στον Libero 107,4 fm φιλοξενήθηκε ο προπονητής των ακαδημιών πόλο του ΑΡΗ, Παναγιώτης Τσολακούδης όπου μίλησε για την προσπάθεια του ΑΡΗ για την επιστροφή του στην Α1.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Για την ενίσχυση της ομάδας:

«Έχουμε ανακοινώσει 11 μεταγραφές και έχουμε άλλη μια σε αναμονή. Είναι μια καινούργια ομάδα η οποία είναι ομάδα μικρομεσαίου επιπέδου για την Α2. Οι προσθήκες είναι πολύ καλές και πιστεύω θα επιτύχουμε το στόχο που έχουμε θέσει».

«Όλες οι μεταγραφές ήρθαν με σκοπό να επαναφέρουν την ομάδα στην Α1. Ωστόσο, έχουμε προσθέσει και μικρά παιδιά, με στόχο να χτίσουμε μια ομάδα με φόντο στο μέλλον».

«Ο σχεδιασμός είναι παραπάνω από 5ετίας καθώς πάνω σε αυτούς στους παίκτες θα βασιστεί η ομάδα για την επάνοδο στην Α1. Στόχος αδιαμφισβήτητα η άνοδος και αυτά τα παιδιά θα  βοηθήσουν την ομάδα να επανέλθει στην φυσική της θέση».

Για την καινούργια προσπάθεια της ομάδα και την παρουσία του κ.Καραγιάννη:

«Αν δεν ήταν ο κ.Καραγιάννης δεν θα μπορούσαμε να μιλάμε αυτή τη στιγμή για την  αναγέννηση της ομάδας. Με πολύ πάθος και όρεξη και φυσικά πολλά έξοδα από πλευράς του σε αυτήν την προσπάθεια η οποία βασίζεται σε παλαιμάχους της ομάδας όπως είμαι εγώ, ο ίδιος ο κ.Καραγιάννης,ο Κώστας ο Μέμος, ο Άρης ο Πόλυζος και πολλοί άλλοι. Προσπαθήσαμε να βάλουμε ανθρώπους που ξέρουνε τι θα πει ΑΡΗΣ. Γίνεται μια τεράστια προσπάθεια προς την αναγέννηση του ΑΡΗ που είναι και ο πρώτος πρωταθλητής πόλο».

Για το πότε ξεκινάει το πρωτάθλημα:

« Το πρωτάθλημα ξεκινάει 17 Μαρτίου. Είναι δαιδαλώδες το σύστημα της Β εθνικής φέτος. Είναι δυο γύροι η πρώτη φάση από την οποία προκρίνονται δυο ομάδες, μετά πάνε σε μια 2η φάση και μετά βγαίνουν 2 ομάδες και από αυτήν την φάση και πάνε σε ένα όμιλο ανόδου και ένα όμιλο καθόδου. Στο τέλος ανεβαίνουν 4 ομάδες στην Α2.Ετοιμάζονται και κάποια φιλικά παιχνίδια τόσο εντός όσο και εκτός Θεσσαλονίκης καθώς η ομάδα έχει αλλάξει κατά 13/15 σε σχέση με πέρσι».

Για τα οικονομικά και αγωνιστικά δεδομένα της Α2 εφόσον επιτευχθεί η άνοδος:

«Αλλάζουν πολλά στην Α2. Πιστεύω όμως ότι του χρόνου θα χρειαστεί λίγες προσθήκες. Αυτά όμως πάντα εξαρτώνται από τον στόχο που θα βάλει η ομάδα. Η Α2 είναι μια απαιτητική κατηγορία και θα χρειαστεί πολλά λεφτά. Παίζουν ρόλο οι έδρες, καθώς καλείσαι να παίξεις 11 παιχνίδια εκτός έδρας με 11 διαφορετικούς αντιπάλους και αυτό είναι δύσκολο και από οικονομικής και από αγωνιστική άποψης. Είναι ένα μεγάλο σκαλοπάτι για την Α1».

«Ο έφορος μας, Πασχάλης Καραγιάννης, έχει φροντίσει και έχουμε μια πολύ ομάδα χορηγών και έχουν προστεθεί και άλλοι και θα προστεθούν και άλλοι στην συνέχεια. Θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς για την στήριξη στην ομάδα από τον πιο μικρό ως τον πιο μεγάλο. Δέχομαι μηνύματα από ανθρώπους από κάθε χώρο που είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν. Σε αυτούς θα βασιστούμε την επόμενη χρονιά στην Α2 εάν επιτευχθεί η άνοδος».

Για την κίνηση του τμήματος να διαθέσει 5 διαρκείας του ποδοσφαιρικού τμήματος για ανέργους:

«Ήταν αρκετή η συμμετοχή. Θέσαμε από την αρχή έναν όρο και προκρίναμε 14 άτομα που έχουν ενεργή κάρτα διαρκείας από τα οποία στο τέλος θα κληρώσουμε τους 5».

Προτεινόμενα Άρθρα