«Επιβράβευση της σκληρής δουλειάς»

από AllAboutARIS

«Θα δώσουμε ότι έχουμε για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας απέναντι στον Ολυμπιακό»

Στο ότι η παρουσία του ΑΡΗ στα ημιτελικά είναι μια επιβράβευση των προσπαθειών διοίκησης και ομάδας τόνισε στις δηλωσεις του ο αρχηγός του ΑΡΗ, Σπύρος Μούρτος στην  συνέντευξη των τεσσάρων φιναλίστ της Stoiximan Basket League στην Αθήνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο αρχηγος του ΑΡΗ:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά βρισκόμαστε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και αυτό αποτελεί μια επιβράβευση, τόσο της μεγάλης προσπάθειας που κάνει η διοίκηση, αλλά και της σκληρής δουλειάς παικτών και προπονητών που σε μεγάλο κομμάτι η προπονητική ομάδα έχει μείνει ίδια αυτά τα τρία χρόνια».

«Τώρα όσον αφορά τους ημιτελικούς με τον Ολυμπιακό, αρχικά θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στο final four. Πιστεύω ότι το γεγονός πως βρίσκονται στο final four της Euroleague αναδεικνύει και την ποιότητα τους και εμείς θα είμαστε μεγάλοι ανταγωνιστές και θα δώσουμε ότι έχουμε για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας απέναντι στον Ολυμπιακό. Τέλος εύχομαι τόσο οι ημιτελικού όσο και οι τελικοί να γίνουν σε γεμάτα γήπεδα και σε κόσμιες συνθήκες και να κερδίσει ο καλύτερος».

Για το αν θέλει ο ΑΡΗΣ να μιμηθεί την Α.Ε.Κ. της περσινής σεζόν, που ενώ τερμάτισε 4η στην regular season, τερμάτισε τελικά στην 3η:
«Δεν θέλουμε να γίνουμε η Α.Ε.Κ. της περσινής σεζόν αλλά ο ΑΡΗΣ της φετινής σεζόν, που χαράζει την δική του πορεία σε μία δύσκολη χρονιά. Στα δύσκολα πρέπει να μένεις δυνατός. Στο τέλος πιστεύω αυτό κάναμε. Έχουμε ένα σερί μεγάλων νικών τελευταία και θέλουμε ν’ αντιστρέψουμε το κλίμα».

Προτεινόμενα Άρθρα