Ρυθμιστής ο Μιλούνοβιτς

από AllAboutARIS

Ο Καρυπίδης ενδέχεται ακόμη και σήμερα να έχει μια συνάντηση με τον Σέρβο στον οποίο θα προτείνει να λύσει το συμβόλαιό του.

Για τον ΑΡΗ είναι φανερό ότι ο Λούκα Μιλούνοβιτς αποτελεί ένα πρόβλημα που επιζητεί λύση. Και μάλιστα άμεσα. Το γνωρίζει και ο Θόδωρος Καρυπίδης που δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα να ανέβει στα 3-5 Πηγάδια για να μιλήσει με τον σέρο σε μια συνάντηση που εκκρεμεί από το προηγούμενο φιλικό με τη Βέροια. Ο Πρόεδρος του ΑΡΗ έχει ενημερωθεί για τα πεπραγμένα του Σέρβου στην προετοιμασία και το γεγονός ότι μοιάζει επηρεασμένος απο όλη αυτή την παραφιλολογία και θα επιδιώξει στη συνάντηση που θα έχει μαζί του να τον πείσει ότι καλύτερο και για τους δυο θα ήταν να λυθεί η συνεργασία.

Από την εξέλιξη στο θέμα του σέρβου θα εξαρτηθεί αν οι κίτρινοι θα προχωρήσουν σε μια ακόμη προσθήκη. Αν απαλλαγούν από το βαρύ συμβόλαιο του Μιλούνοβιτς και προκύψει κάποια καλή περίπτωση που δεν θα διαταράξει το μπάτζετ, τότε ενδέχεται να κάνουν και άλλη προσθήκη στα άκρα της επίθεσης. Διαφορετικά θα συνεχίσουν με τους ήδη υπάρχοντες στο ρόστερ.

Προτεινόμενα Άρθρα