Λίλαρντ για δηλώσεις Λάιλς: «Δεν τίθεται θέμα, οι πρωταθλητές ΝΒΑ είναι παγκόσμιοι πρωταθλητές»

από AllAboutARIS

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ πήρε θέση αναφορικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του Αμερικανού, Νόα Λάιλς, ο οποίος κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου, εξέφρασε την αντίθεσή του με τη νοοτροπία που υπάρχει στις ΗΠΑ να… αυτοαποκαλούνται παγκόσμιοι πρωταθλητές!
Ο πρώτος από τον κόσμο του ΝΒΑ που έσπευσε να ταχθεί στο πλευρό του 26χρονου σπρίντερ ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, παρά το γεγονός πως αρκετοί σούπερ σταρς της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη εξέφρασαν έντονα την αντίθεσή τους με τα όσα είπε ο Λάιλς.
Ανάμεσα σε αυτούς του παίκτες είναι και ο εκρηκτικός γκαρντ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, ο οποίος με πρόσφατες δηλώσεις ξεκαθάρισε πως το να αποκαλούνται παγκόσμιοι πρωταθλητές οι ομάδες που έχουν πάρει δαχτυλίδι στο ΝΒΑ είναι σωστός, αφού στην περίπτωση που έκαναν ένα παγκόσμιο τουρ και αντιμετώπιζαν τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη, θα τις «συνέτριβαν»!
«Οι πρωταθλητές του ΝΒΑ είναι παγκόσμιοι πρωταθλητές. Αν η καλύτερη ομάδα της λίγκας μας πάει περιοδεία και παίξει στα καλύτερα πρωταθλήματα, τότε όλες οι άλλες ομάδες θα καταστραφούν. Δεν τίθεται κανένα ζήτημα επ’ αυτού».

Προτεινόμενα Άρθρα