Το νέο AllAboutARIS.GR στον αέρα!

από AllAboutARIS

Το AllAboutARIS πιστό στην προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών του, μετά την ανάληψή της διεύθυνσής του, εξ ολοκλήρου από τον Χρύσανθο Τσαλτίδη προχωράει βήμα, βήμα στην επόμενη μέρα με γνώμονα την πληρέστερη και εγκυρότερη ενημέρωση του κόσμου του ΑΡΗ.

Το πλέον σύγχρονο portal για τον μεγαλύτερο σύλλογο της Μακεδονίας, αλλάζει και πλέον πέρα από…com σας δίνει την δυνατότητα να ενημερωθείτε για τον ΑΡΗ -και όχι μόνο- μέσα από την διεύθυνση www.allaboutaris.gr. Μόνο για σήμερα και αύριο όσοι έχετε…αποθηκευμένη την παλιά διεύθυνση θα πρέπει να πληκτρολογείτε το gr αντί του com στο τέλος του url για να βρεθείτε στο νέο ολοκαίνουργιο περιβάλλον του AllAboutARIS!

Από αύριο το μεσημέρι θα αρκεί το AllAboutARIS (είτε gr, είτε com) το οποίο εξελίξαμε και πρέπει να σημειώσουμε ότι χρειάζονται- όπως σε κάθε ανάλογη περίπτωση και 1-2 μέρες για να… στρώσει απόλυτα και να είναι λειτουργικό σε όλους τους browser!

Νέο στο laptop, νέο σε μορφή mobile (για αυτό και πλέον δεν χρειάζεται η εφαρμογή), νέο σε desktop. AllABOUTARIS παντού! Κάνουμε άλλο ένα βήμα μετά την υλοποίηση του AllAboutARIS TV – της μοναδικής τηλεοπτικής εκπομπής για τον ΑΡΗ 3 φορές την εβδομάδα στο κανάλι μας στο Youtube.

Mάλιστα η νέα μορφή του portal θα διαπιστώσετε σταδιακά ότι δίνει και νέες δυνατότητες. Μπείτε και…εξερευνήστε το νέο site. Εμείς θα προσπαθήσουμε εντός των επόμενων ωρών να διορθώσουμε την όποια ατέλεια και φυσικά θέλουμε την γνώμη σας.

Πολύ σύντομα θα έρθει στον…κόσμο και το…αδερφάκι του AllAboutARIS. Stay tuned ή μάλλον πληκτρολογήστε allaboutaris,gr και…VAMOS!

Προτεινόμενα Άρθρα