Το πλάνο νίκης στη Δράμα

από AllAboutARIS

Μετά το κρατικό της Πυλαίας ο ΑΡΗΣ θέλει να αλώσει αύριο και το κλειστό της Δράμας…

Ο Βαγγέλης Αγγέλου έχει ξεχάσει ήδη τη νίκη-πρόκριση επί του ΠΑΟΚ και το ίδιο έχει συμβεί και με τους παίκτες του. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια να στέκονται οι πρωταγωνιστές για πολύ καιρό σε ένα ματς είτε έχει κερδηθεί, είτε χαθεί ανεξαρτήτως αντιπάλου. 

Η προετοιμασία για το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος το οποίο θα διεξαχθεί το αύριο το απόγευμα στη Δράμα ουσιαστικά ολοκληρώνεται σήμερα. Ο ΚΑΟΔ μπορεί να μην έχει την ομάδα προηγούμενων χρόνων ωστόσο θα αποτελέσει και πάλι δύσκολο εμπόδιο για τους «κιτρινόμαυρους».

Ο προπονητής του ΑΡΗ έχει κάνει το πλάνο του για να έρθει η νίκη. Πρέπει η ομάδα να ελέγξει την ταχύτητα του ματς, να παίζει πειθαρχημένα και να μην δίνει την ευκαιρία στον αντίπαλο να φεύγει στον αιφνιδιασμό. Όπως και στην Πυλαία έτσι και στη Δράμα η περιφέρεια της ομάδας θα κρίνει πολλά, τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά.

Δύσκολα να κριθεί το ματς κάτω από τη ρακέτα Μποχωρίδης, Πελεκάνος και Αθηναίου θα είναι οι κύριοι εκφραστές του ΑΡΗ στην επίθεση, ενώ Ασημακόπουλος, Βεζένκοφ και Χαρίσης θα προσπαθήσουν να αφήσουν μακριά από τη ρακέτα τους ψηλούς του ΚΑΟΔ.