Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για το άρθρο 99

από AllAboutARIS

Αισιοδοξία επικρατεί στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ για την αυριανή, πολύ κρίσιμη αναμέτρηση στις δικαστικές αίθουσες για το άρθρο 99. Πιθανή η παρουσία του Δημήτρη Ηλιάδη ως μάρτυρας υπεράσπισης.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η σύσκεψη για την αυριανή εκδίκαση της υπόθεσης σε ότι αφορά το άρθρο 99. Βασικός μάρτυρας υπεράσπισης για την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο Φίλιππος Χατζηπεντσίδης στη θέση του Μπάμπη Κωτσιόπουλου ο οποίος αρνήθηκε να δώσει το παρών. Η ΠΑΕ πάντως διευκρίνησε ότι προτιμήθηκε να είναι ο ίδιος παρών στην Αθήνα στην επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ για τη νέα σεζόν!

Επίσης υπάρχει έντονη φημολογία, ότι μάρτυρας υπεράσπισης ενδέχεται να είναι και ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Δημήτρης Ηλιάδης. Στις τάξεις της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ υπάρχει διάχυτη η αισιοδοξία για την αυριανή υπόθεση καθώς σήμερα πριν λίγη ώρα, έγινε ένα πολύ σημαντικό βήμα – θεμέλιος λίθος για το άρθρο 99 – το οποίο ακούει φυσικά στο άνοιγμα της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.

Επιπλέον όλα πήγαν καλά και με την υπόθεση του ΙΚΑ όπως η δημοσιογραφική ομάδα του allaboutaris σας μετέφερε από νωρίς το πρωί.

Προτεινόμενα Άρθρα