Κατάσχεση από Λάκκωμα

από AllAboutARIS

Μετά την απόρριψη του δικαστηρίου για το άρθρο 99, οι πληγές αυξάνονται…

Ο Διγενής Λακκώματος έστειλε κατασχετήριο στη Λίγκα για το ποσό των 160.000 ευρώ που είναι το υπόλοιπο από τα 500.000 ευρώ που έχουν επιδικάσει τα δικαστήρια για τη μεταγραφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου στον Ολυμπιακό.

Θυμίζουμε ότι η μη καταβολή των χρημάτων ήταν επιλογή τησ διοίκησης του Λάμπρου Σκόρδα. Η διοίκηση Αθανασιάδη είχε πληρωσει περίπου 350.000 ευρω και πλέον έχουν απομείνει 160.000 που ζητά το Λακωμμα, καθώς δεν υπάρχει η προστασία της προσωρινης διαταγής.
Όπως γίνεται αντιληπτό, το ποσό των 160.000 ευρώ καλείται να πληρώσει η διοίκηση του Δημήτρη Ηλιάδη, μέσω των τηλεοπτικών της, εκτός και αν οι νομικοί της ΠΑΕ καταφέρουν να πετύχουν αναστολή εκτέλεσης της απόφασης.
Η περίπτωση του Διγενή είναι μια από αυτές που περιγράφεται στο πόρισμα το οποίο θα παραδοθεί αύριο στα χέρια της ΚΜΑ, καταδεικνύοντας την κάκιστη διαχείριση στα οικονομικά των προηγούμενων ετών. Πρέπει να σημειωθεί ότι το AllaboutARIS επικοινώνησε με τους ιθύνοντες της διοίκησης που επιβεβαίωσαν την πληροφορία, ενω διέψευσαν την ύπαρξη εξωδίκου από την πλευρά πρώην παικτών της ομαδας. (Φατί, Καστίγιο, Σανκαρέ), τουλάχιστον μέχρι σήμερα το βράδυ.

Προτεινόμενα Άρθρα