Ατυχος, αλλά και επιπόλαιος

από AllAboutARIS

Κλασσικό παράδειγμα η φάση με τον Ν` Λουντούλου, αλλά και εκείνη του Πόι στο φινάλε του πρώτου μέρους

Η μέτρια εικόνα του ΑΡΗ στα τελευταία παιχνίδια και ευκαιρίες που αφήνει να περνούν ανεκμετάλλευτες, έχουν να κάνουν και με την τύχη, κυρίως όμως είναι θέμα επιπολαιότητα, η οποία και του στοίχισε χτες κόντρα στην Δόξα.

Για παράδειγμα, στο φινάλε του πρώτου μέρους ο Πόι παίρνει την μπάλα στην μικρή περιοχή και από πολύ κοντά χάνει πολύ μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Αδικαιολόγητα βάσει του επιπέδου του, πήρε όμως σε ανύποπτο χρόνο την μπάλα και δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε.

Από την άλλη υπάρχει η επιπολαιότητα και αυτή φάνηκε στην φάση με τον Ν` Λουντούλου στο 55ο λεπτό. Ο Γάλλος είχε όλο τον χώρο και τον χρόνο για να τελειώσει σωστά την φάση, πήγε όμως να κάνει το… διαφορετικό και έτσι απώλεσε την πιο μεγάλη ευκαιρία του ΑΡΗ στο παιχνίδι. Σε ένα σημείο όπου αν οι “κίτρινοι” έπαιρναν το προβάδισμα, το παιχνίδι λογικά θα είχε άλλη εξέλιξη.

Η ουσία στην προκειμένη περίπτωση είναι πως ο μέτριος ΑΡΗΣ δεν πρέπει να “πετάει” ευκαιρίες ειδικά σαν τις χτεσινές και με παίκτες που έχουν καλά τελειώματα, αφού έχει αποδείξει πως μόνο εύκολα δεν μπορεί να βρει δίχτυα.