Και πασέρ και εκτελεστής

από AllAboutARIS

Με κορυφαίο τον Σουνά και δίχως να συναντήσει δυσκολίες ο ΑΡΗΣ επικράτησε της ομάδας των Γιαννιτσών.

ΦΥΣΕΚΗΣ
Ήταν θεατής σχεδόν σε ολόκληρο το 90λεπτο και δεν χρειάστηκε να ιδρώσει παρά μόνο σε ένα σουτ του Καρακάσογλου στο 14΄.  

ΛΙΟΛΙΟΣ
Δεν φάνηκε ιδιαίτερα. Στο πρώτο ήταν πιο δραστήριος αλλά τα… ανεβάσματά του δεν συνοδεύτηκαν από θετικές επιλογές στην επίθεση. Στο δεύτερο ήταν σχεδόν θεατής της αναμέτρησης.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
Μέτριο πρώτο ημίχρονο αρκετά καλύτερο δεύτερο όταν βρήκε ανοικτό γήπεδο και το εκμεταλλεύτηκε δεόντως. Δικό του κατά το ήμισυ το δεύτερο γκολ, θα μπορούσε αν ήταν πιο προσεκτικός να σερβίρει κι άλλα γκολ στην επανάληψη.

ΣΑΜΑΡΑΣ
Εύκολο ματς για τον 36χρονο αμυντικό που και δεν απειλήθηκε καθόλου και σε ένα από τα πολλά στημένα που κέρδισε ο ΑΡΗΣ έβαλε το λιθαράκι του ανοίγοντας το σκορ ενώ ήταν σχεδόν αλάνθαστος και στις μεταβιβάσεις του.

ΓΚΟΛΙΑΣ
Καλό παιχνίδι από τον καρδιτσιώτη παίκτη που δικαίωσε τον προπονητή του για την εμπιστοσύνη του. Τόσο ως στόπερ ως και ως αμυντικός μέσος δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα και έδειξε ότι πλέον έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ
Μαχητικός σε όλο το 90λεπτο έκανε αυτό που ξέρει καλά να κάνει. Θα μπορούσε να βοηθήσει λίγο περισσότερο στην ανάπτυξη. 

ΣΑΝΙΑ
Σαφώς βελτιωμένος στην επανεμφάνισή του ο σενεγαλέζος στη μια ώρα που αγωνίστηκε. Πολύ πιο δραστήριος, πήρε μπάλες, μοίρασε σε γενικές γραμμές σωστά ενώ και ανασταλτικά ήταν πιο αποφασιστικός. Μπορεί ασφαλώς και καλύτερα.

ΣΟΥΝΑΣ
Με διαφορά ο καλύτερος παίκτης του ΑΡΗ χθες ο 20χρονος μέσος. Έφτιαξε τα δυο από τα τέσσερα γκολ και έβαλε και το κερασάκι στην τούρτα με ένα υπέροχο τέταρτο γκολ. Την βοήθειά του στο επιθετικό κομμάτι την έχει ανάγκη ο ΑΡΗΣ.

ΝΛΟΥΝΤΟΥΛΟΥ
Έκανε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο δίχως να πάρει προσπάθειες από την πλευρά του και χωρίς συνεργασίες. Λίγο πιο ενεργητικός στην επανάληψη, πέτυχε ένα ωραία γκολ με το ξεκίνημα και μετά βρήκε χώρους για να κινηθεί πιο ελεύθερα. Ισχύει ότι και για τον Σουνά, ότι πρέπει να βγάλει κι άλλα πράγματα από την παλέτα του.

ΠΟΙ
Διάγει την μη παραγωγική του περίοδο στον ΑΡΗ. Βρέθηκε 2-3 φορές κοντά στο 11ο φετινό του γκολ αλλά οι επιλογές του δεν ήταν καλές, όπως γενικά στο παιχνίδι. Του λείπει η φρεσκάδα.

ΚΑΠΝΙΔΗΣ
Λίγα πράγματα από τον επιθετικό του ΑΡΗ που έκανε ένα πολύ μέτριο ματς για δεύτερο σερί παιχνίδι. Κακές επιλογές όταν έπαιρνε την μπάλα, ακίνδυνος στην περιοχή κατέγραψε όλο κι όλο μια κεφαλιά.  

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ: Μπήκε όταν όλα είχαν κριθεί περισσότερο για να πάρει κάποια ακόμη λεπτά συμμετοχής μετά τον τραυματισμό του.

ΝΑΚΑΣ
Πολύ δραστήριος στο διάστημα που αγωνίστηκε, πήρε πρωτοβουλίες και σκόραρε το τρίτο γκολ.

ΛΙΟΝΗΣ
Έπαιξε λίγο και δεν κρίνεται.

Προτεινόμενα Άρθρα