Αύριο η αποστολή για Κοκκινόχωμα

από AllAboutARIS

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προπόνηση του ΑΡΗ. Προσκλήσεις για την εκδήλωση της 30ης Μαρτίου στα εκδοτήρια του "Κλ. Βικελίδης"

Απογευματινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ (ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα) ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης της Κυριακής με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (22/03, 15:00), στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Για αύριο, Σάββατο, η απογευματινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη να γίνει και πάλι στο γήπεδο Χαριλάου και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με την ομάδα της Καβάλας.

 

Προσκλήσεις για την εκδήλωση στα εκδοτήρια

Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι την Κυριακή, την ημέρα του αγώνα με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, θα διατίθενται προσκλήσεις από τα εκδοτήρια του Κλεάνθης Βικελίδης για την εκδήλωση του Συλλόγου «ΑΡΗΣ 1 ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ 1 ΧΡΟΝΟΣ», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαρτίου 2015 και ώρα 20:30 στην αίθουσα Βεργίνα του REGENCY CASINO THESSALONIKI.

Προτεινόμενα Άρθρα