Δίδυμος πειρασμός στα κίτρινα! (pics)

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο λόγος για τις δίδυμες αδελφές Τσικιτίκου, την Έλενα και τη Φένια, οι οποίες έδωσαν άλλο χρώμα στο ήδη λαμπρό από όλες τις πλευρές τουρνουά του Νίκου Γκάλη, το Nick Galis Cup.

Ποια είναι όμως τα κορίτσια που κέρδισαν τα βλέμματα και το χειροκρότημα των φιλάθλων του Άρη και όχι μόνο που βρέθηκαν στο Αλεξάνδρειο στη γιορτή του μπάσκετ, τις προηγούμενες μέρες;

Tο 2008, η Έλενα Τσικιτίκου κέρδισε το «So you think you can dance» και μαζί ένα εισιτήριο για σπουδές στο Λονδίνο όπου μετακόμισε μαζί με τη Φένια. Οι δύο αχώριστες αδελφές, έκαναν αίτηση στο ριάλιτι χορού, χωρίς καν να το γνωρίζουν! Την πρωτοβουλία πήρε η μαμά τους, η οποία είναι επίσης χορεύτρια.

Εκαναν τα πρώτα τους βήματα ως χορεύτριες στη σχολή της μητέρας τους στη Νάουσα και ήξεραν από μικρές ότι αυτό που ήθελαν να κάνουν στη ζωή τους ήταν να χορεύουν. Η καριέρα τους πήρε μεγάλη ώθηση μετά το ριάλιτι χορού, και παρόλο που νικήτρια ήταν η Ελενα, και οι δύο έφυγαν στο Λονδίνο αμέσως μετά.

Η Φένια έχει περάσει μία σεζόν στη Βρετανία on tour με το West Side Story και η Έλενα τελειώνει το τρίτο κατά σειρά μεταπτυχιακό της

Προτεινόμενα Άρθρα