"Όσο πιο ψηλά γίνεται"

από AllAboutARIS

Η Διονυσία Τυφλιώρη με δηλώσεις της στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας βόλεϊ, αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα που ξεκινάει και την επιστροφή του ΑΡΗ στην Α1 μετά από πέντε χρόνια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε η Διονυσία Τυφλιώρη:

Για τους στόχους του ΑΡΗ«Η ομάδα μου μετά από 5 χρόνια επέστρεψε στην Α1 γυναικών και αυτό είναι πολύ σημαντικό για το σύλλογο. Στόχος μας είναι παιχνίδι με παιχνίδι να δενόμαστε όλο και πιο πολύ σαν ομάδα και να παίζουμε καλό βόλεϊ. Ο απολογισμός της χρονιάς θα γίνει στο τέλος και ελπίζω να μας βρει όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για το στοιχέιο που θα ξεχωρίσει στο φετινό πρωτάθλημα: «Οι εκπλήξεις. Φέτος τόσο στη κορυφή όσο και στις υπόλοιπες θέσεις υπάρχουν ομάδες που μπορούν να κερδίσουν τον οποιοδήποτε. Αυτό δίνει μια διαφορετική αίγλη στο πρωτάθλημα και σίγουρα θα κρατήσει το ενδιαφέρον όλων των ομάδων ως το τέλος».

Για τη δυναμικότητα των ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα: «Νομίζω και φέτος θα υπάρχει στο πρωτάθλημα ένα μεγάλο φαβορί που είναι ο Ολυμπιακός και ένα μεγάλο αουτσάιντερ που θα είναι ο Παναθηναϊκός. Οι υπόλοιπες ομάδες σίγουρα θα είναι ανταγωνιστικές κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αλλά οι δυο ομάδες που προανέφερα θα έχουν το πρώτο λόγο στο πρωτάθλημα».

Για το ποια ομάδα θεωρεί φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Ο Ολυμπιακός. Παίξαμε ορισμένα φιλικά κόντρα στον Ολυμπιακό και οι αυτοματισμοί του αλλά και το επίπεδο των ξένων αθλητριών του είναι ικανά για να του δώσουν ένα ακόμα πρωτάθλημα».

Προτεινόμενα Άρθρα