Χρόνια πολλά Αρειανάρα! (vid)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μία ημέρα γιορτής για τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη Μακεδονία

Ακόμη μία 25η του Μάρτη ξημερώνει σήμερα. Ημέρα γιορτής για την ορθοδοξία. Ημέρα που εορτάζεται η ελληνική επανάσταση του 1821. Και φυσικά η πιο ιστορική ημερομηνία στο καλεντάρι του πιο ιστορικού αθλητικού συλλόγου της Μακεδονίας!

Ο μεγάλος ΑΡΗΣ συμπληρώνει 103 χρόνια ένδοξης πορείας στα αθλητικά, και όχι μόνο, δρώμενα της χώρας. Αυτό που ξεκίνησε ως ένα απλό αθλητικό σωματείο στις 25 Μαρτίου του 1914, στο πέρασμα των χρόνων εξελίχθηκε και γιγαντώθηκε για να ξεπεράσει τα στενά αθλητικά όρια και να μετατραπεί σε μία διαχρονική ιδέα. Μία ιδέα γύρω από την οποία συσπειρώθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι αυτά τα 103 χρόνια.

Αυτόν τον αιώνα και κάτι, υπήρξαν καλές αλλά και κακές στιγμές. Δεκάδες τίτλοι, αξέχαστες βραδιές σε Ελλάδα και Ευρώπη, απογοήτευση, πίκρες, νεύρα, εσωστρέφεια… Πάντα όμως ο ΑΡΗΣ βρίσκει τον τρόπο να επιστρέφει εκεί που ανήκει αργά ή γρήγορα. Όσα χτυπήματα και αν δέχθηκε και θα συνεχίσει να δέχεται! Θα στέκεται πάντα εκεί, περήφανα όπως έμαθε να κάνει από την πρώτη μέρα της ίδρυσης του! 

Χρόνια πολλά λοιπόν Αρειανάρα! Χρόνια πολλά, καμάρι της Μακεδονίας!

Προτεινόμενα Άρθρα