«Βόμβα» στην πλευρά του Τσιτσιπά: Εκτός ο Τιμ! (vid)

από AllAboutARIS

Ο 35χρονος Ισπανός (Νο.68), που πριν από λίγες μέρες λύγισε τον Ρότζερ Φέντερερ στη Γενεύη, σταμάτησε τον δύο φορές φιναλίστ της διοργάνωσης (Νο.4 στον κόσμο) με 4-6, 5-7, 6-3, 6-4, 6-4 και πέτυχε την πρώτη Top 5 νίκη στην καριέρα του, αλλά και την πρώτη του ανατροπή από 0-2. Ήταν μια τρομερή μάχη που κράτησε 4 ώρες και 28 λεπτά και έστειλε τον Αντούχαρ στον δεύτερο γύρο, όπου περιμένει τον νικητή του αγώνα Άλμποτ-Ντελμπόνις.

Aξιζει να σημειωθεί ότι ήταν η πρώτη φορά που ο Τιμ έχασε σε πρώτο γύρο Grand Slam και το γεγονός αυτό είναι απλά η επιβεβαίωση ότι δεν έχει βρει τον εαυτό του μετά τα προβλήματα που αντιμετώπισε τον τελευταίο καιρό.

Ο αποκλεισμός του 27χρονου Αυστριακού επηρεάζει και το «μονοπάτι» του Στέφανου Τσιτσιπά στη διοργάνωση, καθώς με βάση τα rankings ο 22χρονος τενίστας θα μπορούσε να συναντήσει τον Τιμ στα ημιτελικά.

Ήταν που ήταν, λοιπόν, «άδειο» το κάτω μέρος του ταμπλό συγκριτικά με το πάνω, ήρθε και η ήττα του Τιμ να ανοίξει ακόμα περισσότερο τον δρόμο, τόσο για τον Στεφ, όσο και για τον Ζβέρεφ. Οι δυο τους πλέον είναι (πιο) πιθανοί αντίπαλοι στα ημιτελικά.

Προτεινόμενα Άρθρα