Πυγμαχία: Εννιά χρυσά και συνολικά 16 μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για τον ΑΡΗ (pics)

από AllAboutARIS

Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι πυγμάχοι του ΑΡΗ, στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Παίδων, Κορασίδων και Παμπαίδων, Παγκορασίδων που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη των Γρεβενών από 16 έως 20 Μαΐου 2024, επιστρέφοντας με 16 μετάλλια.

Συγκεκριμένα στην κατηγορία των Παίδων, ανακηρύχτηκαν πρωταθλητές Ελλάδας κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο ο Κωνσταντινούδης στα 52 κιλά και ο Τσεπίδης Αχιλλέας στα 54 κιλά. Αργυρό  μετάλλιο κατέκτησαν ο Καλπάκης Τριαντάφυλλος στα 48 κιλά και ο Ασκαρέλι Μιχαήλ στα 75 κιλά ενώ χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Φραγκίδης Απόστολος στα +80kg.

Στην κατηγορία των Κορασίδων ανακηρύχτηκαν πρωταθλήτριες Ελλάδας κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο, η Τσακαλέλλη Παρασκευή στα 57 κιλά και η Καμνίτσα Ευγενία στα 63 κιλά και χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Ρήγα Μαρία στα 52 κιλά.

Στην κατηγορία των Παμπαίδων ανακηρύχτηκαν πρωταθλητές Ελλάδας κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο ο Κωνσταντινούδης Αλέξανδρος στα 40 κιλά, ο Οικονόμου Νικόλαος στα 46 κιλά, ο Ζαρζαμπίδης Παναγιώτης στα 50 κιλά και ο Παπαϊωάννου Νικόλαος στα 90 κιλά.

Αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Σίμος Αθανάσιος στα 44 κιλά και χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Μπόνιας Αναστάσιος στα 70 κιλά.

Στην κατηγορία των Παγκορασίδων, αργυρό μετάλλιο κατέκτησε η Παυλίδη Χριστίνα στα 54 κιλά και χάλκινο μετάλλιο η Παναγιωτίδη Ζηναίς στα 52 κιλά.

Επίσης πολύ καλές εμφανίσεις έκαναν οι αθλητές μας στην κατηγορία των Παίδων, ο Ζιώγας Ερμής στα 63 κιλά, ο Τσιτσης Αθανάσιος στα 60 κιλά και ο Ζαμανάκος Αλέξιος στα 57 κιλά, στην κατηγορία των Παμπαίδων, ο Αθανασίου Ελευθέριος στα 50 κιλά και ο Κυράτσας Κωνσταντίνος στα 54 κιλά.

Ο ΑΣ ΑΡΗΣ αναφέρει:

“Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας για τις επιτυχίες τους.

Το τμήμα πυγμαχίας του Α.Σ. ΑΡΗΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον προπονητή Νέσσερη Δημήτρη για τη συνεργασία, όπως επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή Τσεπίδη Βασίλη για τη συνεργασία, την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία του τμήματος στα Γρεβενά”.

Προτεινόμενα Άρθρα