Πυγμαχία: Νέες προκρίσεις και εξαιρετικές επιδόσεις και τη δεύτερη μέρα του Πανελλήνιου (pics)

από AllAboutARIS

Σπουδαίες εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι πυγμάχοι του ΑΡΗ και στη δεύτερη ημέρα των αγώνων των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Παίδων – Κορασίδων και Παμπαίδων – Παγκορασίδων.

Συγκεκριμένα στην κατηγορία των Παμπαίδων ο  Οικονόμου Νικόλαος στα 46 κιλά νίκησε τον Μόλλα Κωνσταντίνο (Ορμή Ελευθερούπολης) με διακοπή από τον διαιτητή στον δεύτερο γύρο.

Στην κατηγορία των παίδων ο Κωνσταντινούδης Πέτρος στην κατηγορία των 52 κιλών νίκησε στα σημεία τον  Φιλικιδη Γεώργιο (Ήρα Νίκαιας), ο Τσεπίδης Αχιλλέας νίκησε τον Ασημακόπουλο Εμμανουήλ (Παναχαϊκή) με διακοπή από τον διαιτητή στον πρώτο γύρο, ο Ασκαρέλι Μιχαήλ νίκησε τον Γανωτή Αλέξανδρο (Π.Α.Ο) στα σημεία και ο Φραγκίδης Απόστολος νίκησε στα σημεία τον Καύκα Βίκτωρα (ΑΙΑΣ Χολαργού).

Στην κατηγορία των κορασίδων η  Ρήγα Μαρία νίκησε με διακοπή από τον διαιτητή στον τρίτο γύρο την Καπότη Ζαχαρένια (Ηλικιακός).

“Οι αθλητές μας Ζαμανάκος Αλέξιος και Ζιώγας Ερμής παρά την προσπάθεια τους και την πολύ καλή εμφάνιση, δεν κατάφεραν να προκριθούν στην επομένη φάση” αναφέρει ο ΑΣ ΑΡΗΣ.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό

Προτεινόμενα Άρθρα