Πυγμαχία: Σπουδαίες εμφανίσεις και προκρίσεις στον τελικό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (pics)

από AllAboutARIS

Οι πυγμάχοι του ΑΡΗ συνεχίζουν τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους και την 3η ημέρα στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Παίδων – Κορασίδων/ Παμπαίδων-Παγκορασίδων, με την πλειοψηφία των συμμετοχόντων να κερδίζουν τους αντιπάλους τους και να παίρνουν την πρόκριση στον τελικό.

Συγκεκριμένα στην κατηγορία των Παμπαίδων ο  Κωνσταντινούδης Αλέξανδρος στην κατηγορία των 40 κιλά νίκησε τον Ανωγιαννάκη Σπυρίδων (Αμφιλοχία) με διακοπή από τον διαιτητή στον δεύτερο γύρο και προκρίθηκε στον τελικό της κατηγορίας του. Ο Σίμος Αθανάσιος στην κατηγορία των 44 κιλά νίκησε τον Κεμερίδη Κωνσταντίνο (Ευπάτωρ) στα σημεία και προκρίθηκε στον τελικό της κατηγορίας του. Ο Ζαρζαμπίδης Παναγιώτης στην κατηγορία των 50 κιλά νίκησε τον Μπακαμήτσο Σπυρίδων (Αμφιλοχία) στα σημεία και προκρίθηκε στον τελικό της κατηγορίας του.  

Στην κατηγορία των παίδων ο Κωνσταντινούδης Πέτρος στην κατηγορία των 52 κιλών νίκησε τον Πολύδωρο Άγγελο (Παναχαϊκή) με διακοπή από τον διαιτητή στον πρώτο γύρο και προκρίθηκε στον τελικό της κατηγορίας του, ενώ ο Τσεπίδης Αχιλλέας στην κατηγορία των 54 κιλών νίκησε τον Βασιλειάδη Βασίλειο (Μ. Αλέξανδρος Μαγούλας)  στα σημεία και προκρίθηκε στον τελικό της κατηγορίας του. Ο Καλπάκης Τριαντάφυλλος στην κατηγορία των 48 κιλών νίκησε τον Νικολόπουλο Θεόφιλο (Άρης Νίκαιας) με διακοπή από τον διαιτητή στον δεύτερο γύρο και προκρίθηκε στον τελικό της κατηγορίας του, ενώ ο Ασκαρέλι Μιχαήλ νίκησε τον Φύσσα  Κωνσταντίνο (Μίλων Πάτρας) στα σημεία και προκρίθηκε στον τελικό της κατηγορίας του.

Στην κατηγορία των κορασίδων η Τσακαλέλλη Παρασκευή νίκησε την Κωστάκη Φωτεινή (Ηρακλής Αγρινίου) στα σημεία  και προκρίθηκε στον τελικό της κατηγορίας της με διακοπή από τον διαιτητή στον πρώτο γύρο, ο Ασκαρελι Μιχαήλ νίκησε τον Γανώτη Αλέξανδρο (Π.Α.Ο) στα σημεία και ο Φραγκίδης Απόστολος νίκησε στα σημεία τον Καυκα Βίκτωρα (ΑΙΑΣ Χολαργού). 

Στην κατηγορία των κορασίδων η  Ρήγα Μαρία νίκησε με διακοπή από τον διαιτητή στον τρίτο γύρο την Καπότη Ζαχαρένια (Ηλικιακός).

Οι αθλητές μας Ρήγα Μαρία και Φραγκίδης Απόστολος παρά την προσπάθεια τους, δεν κατάφεραν να προκριθούν στους τελικούς των κατηγοριών τους, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στις κατηγορίες τους.

Προτεινόμενα Άρθρα