Στη διάθεση του κόσμου από σήμερα (21/06) η Κάρτα Φιλάθλου του ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Oπως γνωστοποίησε ο Α.Σ.: “Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι από σήμερα (21/06) ξεκινά η έναρξη της διάθεσης της Κάρτας Φιλάθλου του ΑΡΗ για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Η Κάρτα Φιλάθλου του ΑΡΗ καθιερώθηκε το 2019 και αφορά αποκλειστικά στην ενίσχυση του Α.Σ. και των τμημάτων του. Το κόστος της ανέρχεται στα 10 ευρώ και έχει ισχύ για όλη τη σεζόν 2024-25. Κάτι που σημαίνει ότι οι φίλοι του ΑΡΗ την αγοράζουν μία φορά και ισχύει για ολόκληρη την αγωνιστική περίοδο.

Σημειώνεται ότι η Κάρτα Φιλάθλου είναι απαραίτητη για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας και μεμονωμένων εισιτηρίων της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea και της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Τα έσοδα από τη διάθεσή της Κάρτας Φιλάθλου πηγαίνουν στον Α.Σ. ΑΡΗΣ και τα τμήματά του, την ώρα που συνεχίζεται αδιάκοπα η προσπάθεια για την εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου, τη διευθέτηση των υποχρεώσεων του παρελθόντος και την αγωνιστική άνοδο σε όλα τα τμήματα.

Η Κάρτα Φιλάθλου της νέας σεζόν θα διατίθεται από σήμερα 21/06, ηλεκτρονικά, μέσω της πλατφόρμας της More, στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.more.com/sports/karta-filathlou-a-s-aris-thessalonikis-2024-2025/

και από την Τρίτη 25/06 από την μπουτίκ της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea, Δευτέρα – Παρασκευή από τι 11:00 έως τις 19:00″.

Προτεινόμενα Άρθρα